Binetova Šefova omaka med Slovenci pravi hit!

10. 12. 2013 | Promocijsko sporočilo

Sladko slana omaka, ki je nastala pod budnim očesom šefa Bineta Volčiča, je v zelo kratkem času postala eden najbolje prodajanih izdelkov podjetja Eta Kamnik.

Že ob predvajanju prve sezone oddaje Gostilna išče šefa se je izkazalo, da surovine in izdelki, ki jih pri kuhanju uporabi šef Bine Volčič na trgu doživijo veliko povečanje povpraševanja. Zato je bila odločitev, da podjetje Eta Kamnik k sodelovanju in pripravi čisto posebnega izdelka v svoji ponudbi, povabi prav slavnega šefa, več kot pravilna.

Bine, ki trenutno svoje bogato kuharsko znanje in izkušnje predaja nadebudnim kuharjem v novi sezoni oddaje Gostilna išče šefa, ki se predvaja na POP TV-ju, je pripravi omake namenil veliko časa. Gre namreč za prvi izdelek, ki ga je pripravil v sodelovanju z uveljavljenim proizvajalcem. Prav zato je zelo pozorno premislil proces priprave izdelka in vanj vložil veliko truda. "Paradižnik in paprika sta omaki služila za platno, na katerega sem nanesel plast za plastjo okusov, da se na koncu zlijejo v lepo harmonijo in ustvarijo pravi fusion," je o novi omaki povedal Bine.

Za Bineta in za podjetje Eta Kamnik je bila priprava novega izdelka velik izziv.

Zanj in za podjetje Eta Kamnik je bila priprava novega izdelka res velik izziv. A kot kaže, se je trud obrestoval. Šefova omaka je namreč eden bolje prodajanih Etinih izdelkov pri nas. Slovence je več kot očitno prepričal njen izviren sladko slani okus in uporabnost. Z njo namreč lahko obogatimo testenine, izboljšamo okus rižote ali pa jo uporabimo kot hladno salso na tortiljah.

Z omako lahko obogatimo testenine, izboljšamo okus rižote ali pa jo uporabimo kot hladno salso na tortiljah.