Bivša "foxyica" je postala mamica!

Mlada mamica in 
odlična plesna 
učiteljica Gaynor je 
ponosna, da ima ob 
sebi fanta Gregorja, 
ki ji ob rojstvu 
fantka Svita stoji ob 
strani in pomaga 
pri vseh zadevah. (foto: Oa) Oa
Vir: Nova
1. 4. 2019

Nekdanja članica prve zasedbe vseslovensko priljubljene skupine Foxy Teens Gaynor Johnson je pred kratkim postala mamica.

Gaynor, ki se z veseljem občasno še druži s svojimi 'foxyicami', smo povprašali, kakšna je bila njena pot po tem, ko je zapustila skupino, ter kakšni so prvi tedni v vlogi mamice.

“Večino časa preživim v plesnih dvoranah, kjer plesne korake poučujem male, srednje in velike. V plesnem centru Fiona že več kot deset let, v plesni šoli Artifex Postojna pa več kot dve leti. Kot samostojna podjetnica sodelujem tudi na različnih marketinških projektih in kot administrator skrbim za številne strani na socialnih omrežjih. Trenutno opravljam najboljšo službo na svetu. Sem mama čudovitemu fantu Svitu, ki je konec januarja prijokal na svet in moje življenje popolnoma obrnil na glavo,” razkrije v smehu Gaynor.

“Pravijo, da je najlepša vloga postati mama. To drži kot pribito. Dodala bi, da je res vloga magična, navdihujoča, čustvena, a občasno tudi naporna. A ko v roke primeš to malo bitjece, se val energije kar skrito prikrade. Hvaležna sem svojemu fantu Gregorju, ki mi je v popolno pomoč, saj mi veliko pomaga pri vseh obveznostih.”

Odlična plesalka in učiteljica plesa Gaynor, ki že leta svoje znanje prenaša na različne generacije oz. številnim ljubiteljem plesa, ne skriva, da se o materinskih nasvetih rada pogovori s svojo sestro Fiono in pevko Tanjo Žagar, s katero negujeta prijateljske vezi že iz najstniških dni. “Super je, da imam okoli sveže in tudi že izkušene mamice, kajti z vsemi nasveti je veliko lažje preživeti te prve mesece,” pove jasno Johnsonova.

“Ena teh je moja sestra Fiona in Tanja Žagar, s katero sva že med nosečnostjo poklepetali o tem, kako in kaj z otrokom. Ne bom pa nikoli pozabila, ko mi je v smehu rekla: “Gaynor, ne beri preveč in ne poslušaj, kaj drugi pravijo. Ti poslušaj sebe, saj ni nič narobe, če je otrok kdaj umazan, to pride zraven.” Prvi trenutki s fantkom so res neopisljivi, a že veliko pleševa po svoje. Svit je velik ljubitelj glasbe, tako da čez dan pri nas sploh ni tišine in tudi ne med počitkom. Za lahko noč pa si velikokrat zavrtiva pesem Ostala bova tu, duet dveh odličnih primorskih pevcev Lee Sirk in Rudija Bučarja.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo