Bivša misica Janja Zupan pokazala svoj dekolte, še vedno je izjemno seksi dama

Janja Zupan (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
10. 8. 2020

Pred 24 leti so jo razglasili za najlepšo Slovenko, od takrat pa se ni nič kaj veliko spremenila, kar je naravnost neverjetno.

Lepa Janja Zupan zdaj šteje 44 let, njena postava pa je taka, kot je bila pred več kot 20 leti, ko se je sprehajala po modnih pistah in lepotnih tekmovanjih. Janja je med tistimi damami, okrog katerih se ni pletlo prav veliko škandalov, svoje življenje živi mirno, brez pretirane pozornosti javnosti.

Na Instagramu sicer občasno objavi kakšno sliko, ki pa njenim sledilcem požene kri po žilah. Tokrat jih je razveselila s fotografijo, na kateri jo lahko občudujemo v kopalkah. Njen dekolte je čudovit, postava pa čvrsta in vitka. Očitno je, da Janja še vedno nadvse lepo skrbi zase in svoje dobro počutje. V dobrih 20 letih se ni prav nič postarala, kajne?

Janja, ki poučuje ples, s katerim tudi ohranja formo, je že vrsto let poročena z Igorjem Gajičem in očitno se še vedno odlično razumeta. Otrok nimata, po poročanju drugih slovenskih medijev sta se tako odločila, ker sta hotela dati prednost svojima karierama. Sreča in umirjenost kar žarita z njenega obraza, kar pomeni, da je s seboj in svojim življenjem resnično zadovoljna. Kaj več pa človek rabi za srečo? Janja jo je zase zagotovo našla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello ☀️ #girl #smile #portrait #blonde #instaphoto #instadaily #face #mood #summer #happy #style #like #instalike #follow

A post shared by Janja Zupan (@janjazupan) on