Bivša novinarka POP TV zdaj le povedala, zakaj je dala odpoved na televiziji in tukaj so precej grenke podrobnosti

29. 5. 2023
Deli
Bivša novinarka POP TV zdaj le povedala, zakaj je dala odpoved na televiziji in tukaj so precej grenke podrobnosti (foto: Nebojša Tejić/STA)
Nebojša Tejić/STA

Dolgo časa se je le ugibalo, zakaj se je ta znana novinarka odločila, da je čas, da zapusti POP TV.

Delo na televiziji je za mnoge izjemno razburljivo, polno novih spoznanj in lepih trenutkov, a seveda televizija ni le to, kar je kmalu spoznala tudi uspešna YouTuberka Kaya Solo, ki je pred časom delila, zakaj se je odločila za odpoved na POP TV. Na televiziji je bila okoli šest mesecev, nato pa je sklenila, da je ta zgodba za njo končana.

Piko na i je dal vsej zgodbi dogodek, ko je morala zvečer na stand upu narediti intervju, vse skupaj pa je spremljala boleča menstruacija, ki je bila tisti dan še posebej naporna. "Bila sem na tabletah, ves čas mi je bilo zelo slabo in me je vse bolelo in res ni bilo fajn. Ves dan sem delala in zvečer sem morala iti še na stand up," je povedala na svojem kanalu.

Delala je cel dan, zato je bila med nastopom že tako zelo utrujena, da je kar malo zaspala, zbudil jo je šele Denis Avdić, ko jo je poklical na oder. Kayo je takrat čakal intervju, ki ga je morala v tem stanju narediti pred celo dvorano in vse skupaj je bilo še bolj težko, saj je bila njena menstruacija tako zelo močna, da se je že začela kazati na hlačah. "Ker je bil prvi dan menstruacije, se je menstruacija odločila, da z mano ne bo sodelovala. Vložek ni bil dovolj. Na srečo sem nosila dolg pulover, ki sem si ga lahko potegnila čez zadnjico. Mimo vseh sem morala in vsi so me lahko gledali v zadnjico. Če ne bi imel puloverja, bi vsi videli, da mi je menstruacija prišla skozi. Ne vem, kako bi to preživela. Prišla sem domov in se tri dni v kosu jokala. Nato sem nehala delati na POP TV," je še dodala in tako priznala, da je delovni tempo lahko za ženske, ki imajo zares boleče menstruacije še posebej neusmiljen in neizprosen.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan