Bivša žena Boštjana Romiha je s tem prizorom povedala tisto, kar je po njunem razhodu zanimalo številne

9. 4. 2024
Deli
Bivša žena Boštjana Romiha je s tem prizorom povedala tisto, kar je po njunem razhodu zanimalo številne (foto: Mateja Jordovič Potočnik)
Mateja Jordovič Potočnik

Njune poti so se razšle, a za vedno ju bodo družili trije otroci.

Številne je nedavno presenetila novica, da se priljubljeni voditelj Boštjan Romih in Lara, uspešna arhitektka, ločujeta. Vrsto let sta veljala za enega trdnejših parov, ki je v zakonu dobil tri otroke, hčerki Lilo in Roso ter sina Dana. A življenje pač piše svoje zgodbe, tako da so se njune poti razšle.

Kot je ob tem sporočil Boštjan, bosta svojo zasebnost ohranila zase, tako da ne eden ne drugi javno ne razpravljata o razlogih za njun razhod - in seveda imata do tega vso pravico. So se pa v javnosti pojavila ugibanja o tem, komu bo zdaj pripadla njuna čudovita hiša, ki jo je zasnovala prav Lara. No, tudi to je stvar dogovora med bivšima zakoncema, mar ne?

Zdaj svoj prosti čas oba preživljata drugače. Lara je tako pred kraktim pokazala, kaj počne, ko si lahko utrga kakšen dan samo zase. Na Instagramu je namreč pokazala fotografijo družbe, v kateri je uživala in se zagotovo imela zelo lepo. Bila je namreč s svojimi prijateljicami, s katerimi so si imele veliko za povedati (poleg tega, da so uživale na belih strminah).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

Ob objavi je zapisala, da je s prijateljicami odpotovala v sosednjo Italijo, na enega od tamkajšnjih lepo urejenih smučišč. Odpravile so se na smučišče Cervinia. To se nahaja ob italijansko-švicarski meji, pod Matterhornom. Tam so smučišča urejena do nadmorske višine 3.800 metrov.

Zagotovo so se vse skupaj lepo sprostile, se naužile smučanja in si zvečer privoščile kakšno toplo pijačo. Lepo je, da ima v trenutkih, ki za njo zagotovo niso nič kaj prijetni, ob sebi zveste prijateljice, s katerimi je lahko iskrena ter sproščena.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač