Bivši Ane Klašnje na robu solz razkril, da se mu je svet po ločitvi povsem sesul in da je veliko prejokal

Ana Klašnja in Miha Krušič (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
2. 2. 2022

Miha Krušič je med gostovanjem na Planet TV razkril, da so bili prvi dnevi po razhodu z Ano Klašnjo zares zelo težki, saj sina Jaše ni bilo ob njem.

"Največji problem sta bila prva dva dneva, ko Jaše ni bilo. Vmes sem pričel jaz hoditi ponj v šolo in ga voziti na treninge, da sem ga vsaj malo videl, ker nisem mogel zdržati. Zelo sem vesel, da ima bivša partnerka takšno službo, ki mi omogoča, da otroka vidim tudi v tednu, ki ni planiran zame. Problem je v tem, da otroka vidim kot del mene in jaz lahko z njim delam vse," je bil iskren v intervjuju Miha Krušič.

V pogovoru za Planet TV je povedal, da se je novice, da bo oče izjemno razveselil, zato je bila zanj odločitev o tem, da Jaše žal ne bo več videl vsak dan izjemno strašljiva in ga je povsem dotolkla. "Sprejeti sem moral to odgovornost, da bom en teden imel otroka, drugi teden ne. In to je grozno. Nobenemu ne privoščim tega. Pri meni je minilo šest mesecev, preden sem nehal jokati v tistem tednu, ko ga ni bilo doma," je na robu solz povedal Miha in odkrito povedal, kako se počuti, ko sina ni ob njem. "Vse me boli. Postanem hipohonder. Preveč se osredotočim na sebe, kar ni prijeten občutek in ga ne privoščim nikomur."