Blaž Janc: Zmagoviti rokometaš – tudi sokrajan Melanie Trump

Blaž Janc: Zmagoviti rokometaš  – tudi sokrajan Melanie Trump (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
13. 2. 2017

Sevnica, nadvse prijetno mestece v Posavju, te dni še kako postaja prepoznavna. A ne le zaradi prve dame, iz Loga pri Sevnici prihaja tudi izjemni rokometaš Blaž Janc, drugi najuspešnejši strelec naše izbrane vrste rokometašev na nedavnem svetovnem prvenstvu.

Uspehe sicer žanje z odlično igro na vseh rokometnih tekmah, od olimpijskih iger pa vse do svetovnega prvenstva v Parizu, od koder je ekipa z rokometno pravljico prinesla tako pričakovano bronasto medaljo.

Domači kraj pa je zavetje, kamor se Blaž še posebej rad vrača, saj je njegov vsakdan zapisan treningom, tekmam in potovanjem. In bivanju v hotelih, zato mu še posebej zadiši domače kosilo z družino v rodnem Logu pri Sevnici. Vrhunski športnik pa ne more tudi brez udobnih oblačil. Med njimi je tudi spodnje perilo, ki ga že dlje časa izbira v Lisci. To mu ponuja udobje med športnimi in prostočasnimi aktivnostmi. Bomo Blaža morda videli tudi v manekenskih vodah?

"Pravzaprav sem se v teh vodah že nekoliko znašel, za vrhnja oblačila, a moram reči, da se veliko bolje počutim na igrišču kot pa pri poziranju," je povedal simpatičen Blaž.

Priporočamo