Blaž Jerač (Bilo je nekoč): Ponosen, da ne kadi

Blaž priznava, da mu je 
vsak tekmovalec že kdaj 
šel na živce. Kako pa bo 
to skrival ob vrnitvi v šov? (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
21. 3. 2016

Tako, pa se je zgodilo nepričakovano. Blaž Jerač, ki je v petek kot drugi tekmovalec izpadel iz resničnostnega šova Bilo je nekoč, se je kmalu spet vrnil in s tem presenetil sotekmovalce.

Dvajsetletni zdravstveni tehnik je v šov prišel brez velikih ciljev, vendar pa mu sama udeležba predstavlja čudovito izkušnjo v življenju. Pričel je namreč ceniti hrano in številne dobrine, ki se morda nam zdijo popolnoma samoumevne. Zaupal nam je, da bo prva stvar ob prihodu domov prav hrana, saj bi se rad po dolgem času do sitega najedel, vendar pa bo očitno moral počakati še nekaj časa. Že kmalu po izpadu se je namreč vrnil in pokazal, da še ni rekel zadnje besede. Imel je namreč veliko srečo, saj kot priznava sam, ga je prav podivjanost v forumu skoraj drago stala.

Družina, prijatelji ... zdaj pa pogreša sol

Pred odhodom v oddajo je povedal, da bo najbolj pogrešal svojo družino in prijatelje, zdaj pa nam je zaupal, da nadvse pogreša tudi ... sol. Ja, prav ste slišali. "Hrana brez soli je ogabna. Jedli smo neslan fižol, a zgolj zato, ker je nekaj pač treba zaužiti. A sem komaj zadrževal bruhanje," nam je zaupal Blaž, ki je ponosen, ker v 14 dneh ni prižgal niti ene cigarete, zdaj pa želi popolnoma prenehati kaditi. Očitno imata s prvim izpadlim Francem le nekaj skupnega, saj sta na svoje nekadilske podvige ponosna prav oba, čeprav se morda med bivanjem nista najbolje razumela.

Se med tekmovalci plete kaj več?

Blaž je ob izpadu napovedoval, da se bosta v finalu spopadla Miro in Daša, vendar pa si je po vrnitvi prav zagotovo premislil. Meni namreč, da je v šovu kar nekaj precej psihično šibkih, ki se bodo počasi začeli sesuvati, sam pa je kar precej psihično močan, čeprav je naloga resnično naporna. Prav o Dašini psihi namreč dvomi, vendar pa svojega navdušenja nad 41-letno podjetnico.

"Ta ženska zna vse, seka drva ... postavila bi, kar ji rečeš, uporablja levo in desno roko, je deloholik in bi bila v forumu lahko zelo nevarna," je priznal Blaž, ki se očitno Daše kar nekoliko boji, čeprav se je v vsem tem času najbolj navezal prav nanjo in Glorijo. Simpatije pa za zdaj zanika.

Zoja Ahlin

Značke: Blaž Jerač

Priporočamo