Blaž Švab je ob tem zagotovo globoko zajel sapo, čaka ga nekaj novega ...

26. 2. 2024
Deli
Blaž Švab je ob tem zagotovo globoko zajel sapo, čaka ga nekaj novega ... (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

... in ob vsem skupaj je zagotovo zelo srečen!

Srčna izbranka našega glasbenika in voditelja, Blaža Švaba, Lara Medved, ima svojo uspešno karierno pot. Je novinarka, ki se je pred kratkim lotila novega delovnega izziva. Ob petkih namreč vodi rubriko v oddaji Jutro na Planet TV, ki se imenuje Po domače.

Izziva se je lotila z veseljem in pred kamero stopila v drugačni vlogi - doslej je bila namreč novinarka na terenu. No, in v prvem "ognjenem krstu" na televiziji je razkrila nekaj, kar je raznežilo številna srca. Drugič bo postala mamica! Dejala je, da se bo njena družinica to poletje povečala za še enega družinskega člana ali članico.

"Tudi sinček Lev je novico dobro sprejel in se veseli, da bo dobil družbo," je rekla Lara in dodala, da bo do začetka poletja še delala z ekipo prijateljev in sodelavcev na televiziji Planet TV. No, potem pa se bo nekaj časa čisto posvetila svoji družinici.

Ko bo to mogoče, se bo znova vrnila k ustvarjanju televizijskih vsebin in k svojim televizijskim kolegom na Planet TV. "Najbolj pa si želim, da bi bili vsi zdravi in da bi se v tem času dobro počutili," je še dejala Lara in številni gledalci so opazili, da kar žari od sreče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Brez dvoma je srečen tudi njen Blaž, ki bo z veseljem opravljal svojo očetovsko nalogo, tako kot je to počel doslej. S sinčkom Levom sta oba zelo povezana in so res krasna družinica. Odkar več ni oddaje V petek zvečer, ki jo je vodil, ima več časa za skupino Modrijani in njihovo glasbeno ustvarjanje, seveda pa je vsa pozornost pri njegovi družinici, ki se bo prav kmalu povečala.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord