Blaž Švab ima zdaj ob sebi novo lepotico, ste jo že videli, videti sta sanjsko

25. 2. 2021
Deli
Blaž Švab ima zdaj ob sebi novo lepotico, ste jo že videli, videti sta sanjsko (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Voditelj Blaž Švab, ki smo ga dolga leta spremljali v oddaji Slovenski pozdrav, se vrača na male zaslone.

Blaž Švab se je pred tedni poslovil od svoje dolgoletne oddaje Slovenski pozdrav, ki jo je na nacionalni televiziji vodil v družbi voditeljice Darje Gajšek. A kot kaže ni prav dolgo zdržal brez televizije in se tako že prav kmalu vrača na male ekrane, z novo oddajo Petek zvečer.

"V petek zvečer je nova glasbeno-razvedrilna oddaja, ki prinaša dobro uro zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti. Orkester vrhunskih glasbenikov bo v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki in mladimi upi poskrbel za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot tudi novih pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe – od popularne do narodno-zabavne, predvsem pa – vse v živo! V tekmovalnem delu bomo v pomladanski sezoni spremljali slovenske glasbenike v glasbenem kvizu na temo 30 let glasbe v samostojni Sloveniji. Ob humorju, ki bo izhajal iz najširših tematik našega vsakdana, pa se nam bodo v oddaji ob posebni DJ spremljavi pridružili tudi pevci s svojih domov,“ so sporočili z RTVS.

Ob Blažu pa tokrat ne bo Darje, pridružila se mu bo nova voditeljica Melani Mekicar, ki se bo prvič preizkusila v takšni vlogi. "Prva izkušnja s televizijskim vodenjem, ki bo definitivno nepozabna," je zapisala na svojem Instagram profilu.

Mi se že veselimo, da vidimo nov voditeljski par in prepričani smo, da bo nova voditeljica še kako kos novemu izzivu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR🌸 (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu