Blaž Švab ne skriva, da to počne z največjim veseljem, tudi zaradi družbe, ki jo ima (in super sta!)

22. 12. 2022
Deli
Blaž Švab ne skriva, da to počne z največjim veseljem, tudi zaradi družbe, ki jo ima (in super sta!) (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Razkril je nekaj, kar je številne razveselilo, saj si želijo njegove (pa tudi njene) družbe!

To pa je za marsikoga vesela novica, ki jo je Blaž Švab razkril kar na svojem profilu na Facebooku. Gledalci in gledalke bodo lahko najdaljšo noč v letu preživeli v njegovi družbi in v družbi postavne sovoditeljice Melani Mekicar, saj že pripravljata novoletno oddajo, ki bo - kot je zapisal Blaž - trajala kar štiri ure! Hkrati je obljubil še "najboljši žur" in s tem razveselil številne sledilce, ki so mu v komentarjih sporočali, da že komaj čakajo na silvesterski večer.

Preberite še: Denis Avdić odkrito o tem, kaj se mu je zgodilo, da je končal na urgenci, ni mu bilo niti malo lahko

Podrobnosti ob tem ni razkril, tako da bo treba še počakati, a brez dvoma bo oddaja polna prijetnih presenečenj in dobre družbe. Melani bo zagotovo nosila kakšno kreacijo, ki se bo - predvsem gledalkam - vtisnila v spomin, saj vedno poskrbi, da je na malih zaslonih nadvse elegantna.

Morda bi vas zanimalo: To je fotografija Jasne Kuljaj, o kateri govori cela Slovenija in ni tisto, kar mislite

Sicer pa je priljubljeni voditelj in glasbenik pred kratkim v pogovoru za revijo Lady zaupal, da je december zanj zelo deloven, saj ima veliko obveznosti in nastopov. Ker je veliko odsoten, doma tudi niso okrasili. Pravi, da so takrat, ko je prost, najraje zunaj, na svežem zraku. Novo leto bo kmalu tukaj in verjetno si bo Blaž takrat vzel malce časa za oddih.