O, Blaž Švab ima res čudoviti dom, pokazal je svojo kuhinjo, v kateri več kot očitno uživa, razkril pa je še to ...

6. 2. 2024
Deli
O, Blaž Švab ima res čudoviti dom, pokazal je svojo kuhinjo, v kateri več kot očitno uživa, razkril pa je še to ... (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Ne pravijo zaman, da je kuhinja srce vsakega doma ...

In očitno je tako tudi pri našem znanem glasbeniku in voditelju Blažu Švabu. Sam velja za osebo, ki svoje zasebnosti ne razkriva, zato je toliko bolj razveselilo dejstvo, da je pokazal kotiček svojega doma - in to tistega, v kateri številni preživijo veliko časa, še posebej, če je povezan z jedilnico.

Gre za kuhinjo, po kateri se očitno tudi sam rad veliko smuka. Prepričani smo, da se loti kulinaričnega ustvarjanja za svoje najbližje, ob tem pa hkrati uživa v lepi in svetli kuhinji. "Kako preživljam proste popoldneve in proste večere? Običajno čistim. Tudi zato, ker rad čistim in zato, ker moram čistit," med drugim v videu, ki ga je objavil na Facebooku, razkrije Blaž.

"Doma imamo res delo pošteno razdeljeno. Jaz sem zadolžen za kuhinjo, za hodnik, pa za spalnico, za dnevno sobo in kopalnico, tako da vse štima. Ja, tudi to je ljubezen," je še poudaril Blaž ob razkritju dejstva, da se gospodinjskih del nikakor ne brani. Dobro ve, da vse, kar počne - počne za svojo družinco, za srčno izbranko in njunega sinčka.

Njegova objava je med sledilci naletela na veliko odobravanja in požel je veliko pozitivnih komentarjev. "To so možje - ki jih ni sram spregovoriti - da je vsako delo častno," je med drugim zapisala ena od njegovih FB prijateljic, in pri tem se še kako strinjamo z njo. No, nekateri so ga hudomušno povabili, naj pride malce čistit še k njim ...

Hkrati je svoje oboževalce - in seveda oboževalce skupine Modrijani - povabil na koncerte, ki se bodo prav kmalu zvrstili. Prepričani smo, da bodo njihovi koncerti nadvse dobro obiskani, tako kot so vedno bili, saj znajo narediti pravi žur in poskrbeti za odlično vzdušje.

Blaž ima zdaj več časa za ustvarjanje z Modrijani, saj oddaje V petek zvečer ne snemajo več. Že ko se je izvedelo, da se oddaja poslavlja, je napovedal, da se bo odslej bolj posvečal glasbenemu ustvarjanju. Gledalci ga sicer pogrešajo, a ga bodo še naprej lahko srečevali na odrih po celi Sloveniji.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ