Blaž Švab razkril, brez česa preprosto ne more, številni so se še kako prepoznali v njegovih besedah

6. 3. 2023
Deli
Blaž Švab razkril, brez česa preprosto ne more, številni so se še kako prepoznali v njegovih besedah (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Ah, številni že težko odštevamo dneve do toplih, sončnih dnevov ...

... in med takimi ljudmi je tudi pevec ter voditelj Blaž Švab, ki ne skriva, da nadvse uživa takrat, ko mu sonce greje kožo. To je razkril svojim sledilcem na družbenem omrežju in objavil fotografijo, na kateri stiska prikupnega hišnega ljubljenca. Ta - prav tako kot Blaž - očitno uživa v božajočih žarkih sonca, s katerimi (no, razen morda na Primorskem) zima, ki se poslavlja, ni bila ravno najbolj radodarna.

Preberite še: Neee, to je zelo žalostna resnica o zdravju Jasmine iz šova Poroka na prvi pogled

"Sonceeee prija vsem. Sonce pogrešamo vsi," je ob fotografiji napisal očitno dobro razpoloženi Blaž, ki mu je toplota zagotovo pobožala dušo, če sodimo po njegovem širokem nasmehu. Tudi njegovi sledilci so se takoj strinjali in veliko jih je sporočilo, da se še kako lahko poistovetijo z njim.

Sicer pa imajo njegovi oboževalci še en razlog za veselje - skupaj s prikupno voditeljico Melani Mekicar se bosta spet družila na malih zaslonih, saj sta sporočila, da se oddaja V petek zvečer spet vrača na televizijo - prva bo na vrsti v petek, 10. marca. Ne dvomimo, da so se tega številni zelo razveselili, saj sta odličen voditeljski par, ki svoje delo opravlja res dobro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

  • Morda bi vas zanimalo še: ""Nikoli ne bi šla nazaj, ampak v preteklosti ne bi spremenila nič." - pogovor s Floro Emo Lotrič, ki je razkrila marsikaj zanimivega o sebi. Več pa v spodnjem posnetku.