Blaž Švab razkril nekaj, kar res ne bi pričakovali in poskrbel za pravo presenečenje (na to ne bi pomislili)

14. 12. 2022
Deli
Blaž Švab razkril nekaj, kar res ne bi pričakovali in poskrbel za pravo presenečenje (na to ne bi pomislili) (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Ko boste videli, za kaj gre, se vam bo vse skupaj res zdelo razumljivo. Na to dejstvo bi pomislil le malokdo.

Zdaj je tisti čas v letu, ko so mnogi domovi praznično okrašeni z božičnimi smrečicami, lučkami in bleščečimi kroglicami. A v domu priljubljenega glasbenika in voditelja Blaža Švaba je le nekoliko drugače, kot je zaupal v pogovoru za revijo Lady.

Rosvita Pesek je kot rosno mlada počela tole, to je razkrila kar sama (in mi imamo fotke)!

Za to pa obstaja še kako tehten razlog, na katerega marsikdo med nami niti ne pomisli. Razkril je, kakšen je praznični december zanj. Na vprašanje o tem, ali je že okrasil svoj dom, je odgovoril tako:

"V decembru me ni skoraj nič doma. Že zdaj ves čas delam v studiu in vnaprej snemamo oddaje, že tudi novoletne," je bil iskren Blaž, ki je še povedal: "Zato nima pomena, da bi okraševal dom, pa tudi sicer nimam te navade."

vir: revija Lady

Dodal je še, da so okraski zelo lepi in da ne potrebujejo lučk. Pravi, da v njihovi tradiciji tega ni bilo in da s takšno tradicijo še kar nadaljujejo. Najraje so zunaj, na sprehodih in snegu, če zapade. Lahko samo dodamo: v vsakem primeru se imajo zelo lepo, kar je najpomembneje!

V tej črni obleki so obline Alenke Košir videti zares kipeče in zelo lepe!