Blaž Švab presenetil in priznal, kaj ga je mučilo, zdaj ravna povsem drugače

22. 1. 2024
Deli
Blaž Švab presenetil in priznal, kaj ga je mučilo, zdaj ravna povsem drugače (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Še enkrat se je potrdil rek, da smo vsi samo ljudje in kot taki tudi zmotljivi. Lepo pa je, ko priznamo svoje zmote ...

Glasbenik in priljubljeni voditelj Blaž Švab iz skupine Modrijani je zelo priljubljen med občinstvom, tudi zaradi svoje iskrenosti. O svoji zasebnosti ne govori kaj veliko, a mirno prizna, ko se o kakšni zadevi moti. To je pred kratkim razkril v pogovoru za revijo Lady.

Vsi kdaj mislimo, da imamo popolnoma prav, a nam običajno življenje samo pokaže, da se včasih motimo - in takrat je to treba preprosto "požreti" in nadaljevati s kakšnim spoznanjem več. To se je zgodilo tudi Blažu, ki prostodušno priznava dejstvo, da se mu je večkrat zgodilo, da se je prenajedel pregovornega zarečenega kruha.

"Pogosto sem zelo napačno ocenjeval ljudi, zato si zdaj vedno puščam veliko časa, da človeka spoznam, preden upam kar koli reči o njem. Običajno vidim v ljudeh dobro, ampak če si v medijih, te včasih kdo preseneti," je dejal Blaž, mi pa lahko samo dodamo, da v drugih vidi tisto, kaj je v njemu samemu. No, zdaj, ko že ima precej življenjske kilometrine, tudi sam dobro ve, da velja biti previden, ko gre za odnose med ljudmi.

Včasih nekoga preveč hitro spustimo v svoje življenje, a se to na koncu izkaže za slabo odločitev. Lepo je, da je Blaž, ki ga številni zelo cenijo, sam povedal, kako je z njim in s tem dopustil, da se drugi učijo iz njegovih izkušenj. Številni se sprašujejo, kaj se z njim dogaja zdaj, ko več ne snema oddaje V petek zvečer.

Seveda ima še vedno polne roke dela, saj ima več časa, da se posveti svojim Modrijanom. Ti veliko nastopajo, poleg tega pa ustvarjajo nove uspešnice, s katerimi razveseljujejo staro in mlado. Številne veseli, da ima zdaj Blaž več časa za glasbeno ustvarjanje, s katerim je tudi zaslovel.

Sicer pa je tudi ob slovesu od televizije pokazal, kako velik človek je, saj je na Facebooku med drugim zapisal: "Rad imam RTV Slovenija. In ob koncu snemanja oddaj čutim HVALEŽNOST za ta privilegij, da sem smel vsak petek reči “Dober večer” toliko gledalcem in jim lepšati večere. Hvaležen za tako zaupanje in res dobre sodelavce Televizije Slovenija. Naprej. Čutim izredno HVALEŽNOST do velike ekipe ljudi, s katero smo skupaj soustvarjali oddaje in pri številnih projektih sodelovali kot zunanji sodelavci televizije. Del tega teama sem bil tudi jaz. Televizija je ekipa in naša je bila sanjska. Brez nje bi bil zgolj siromak oziroma sanjač z željo in idejami, nič drugega. Hvala, da sem bil lahko del te ekipe."

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu