Blaž Švab tega doslej še ni naredil: Razkril je, kje je spoznal svojo srčno izbranko in napovedal še nekaj ...

Blaž Švab tega doslej še ni naredil: Razkril je, kje je spoznal svojo srčno izbranko in napovedal še nekaj ... (foto: Goran Antley) Goran Antley
30. 9. 2022

Priljubljeni glasbenik in voditelj je odstrl tančico in dovolil, da so mediji malce pokukali v njegovo zasebnost.

Blaža Švaba občinstvo dobro pozna kot člana priljubljene skupine Modrijani ter kot televizijskega voditelja. Zato ni nič nenavadnega, da marsikoga zanima njegovo zasebno življenje.

Preberite še: Metka Albreht ne skriva, kako vroča je njena ljubezen do partnerja, TA prizor je očaral mnoge!

A Blaž je diskretna oseba in o tej temi ne razkriva prav veliko, kar je tudi njegova pravica. Pred kratkim pa je naredil izjemo in za Žurnal24 povedal, kako sta se z njegovo srčno izbranko pravzaprav spoznala.

"Ne hodimo ven, ker imamo povečini špile, smo pa zato vsi Modrijani svoje izbranke spoznali ravno na špilih. Tudi veliko ostalih parov se spozna na naših koncertih in lepo je iz odra opazovati zaljubljene ljudi, ki se imajo lepo. Marsikdo se je spoznal na naših šplih in si nas tako želi tudi na svoji poroki. Takim željam sicer ustrežemo, a nas morajo ljudje rezervirati tudi dve ali tri leta vnaprej."

vir: Žurnal24

No, razkril je še nekaj, in sicer, da se bo poročil! Dodal je, da ima trenutno veliko dela. S svojo izbranko in njunim sinčkom so se preselili v Ljubljano, da ne bi izgubljal časa z vožnjami in da bi čim več časa preživeli skupaj. Ni sicer rekel, kdaj bo poroka, a nekaj je le treba obdržati samo zase, kajne?