Blaž Švab zdaj povedal, zakaj je Darjo Gajšek zamenjal z drugo voditeljico

Blaž Švab zdaj povedal, zakaj je Darjo Gajšek zamenjal z drugo voditeljico (foto: Adrijan Pregelj) Adrijan Pregelj
26. 3. 2021

Blaž Švab in Darja Gajšek sta dolga leta skupaj vodila izjemno popularno oddajo Slovenski pozdrav. Konec lanskega leta so oddajo ukinili, Blaž se je zdaj na male ekrane vrnil z novo oddajo, Darja pa za zdaj ostaja brez voditeljske vloge.

"Slovenski pozdrav je bila uspešna zgodba, ki smo jo 7 let snemali v Begunjah. Super zgodba, 200 oddaj, 6 silvestrskih in 5 festivalov polka in valček. To je bila srčna in uspešna zgodba. Imeli pa smo tudi ta privilegij, da smo lahko posneli poslovilno sezono, 8 oddaj, v katerih smo se spominjali najlepših trenutkov in zgodb. Z Darjo naju ljudje povezujejo s to oddajo, super sva se ujela, veliko jih je reklo, da sva vodila tako, kot da bi si brala misli. V petek zvečer pa je povsem nova oddaja, z drugo vsebino in ekipo. Enako je le to, da jo delam jaz. Skupaj z Juretom Karasom.

Seveda sem imel besedo pri izbiri sovoditeljice, saj je pred kamero to zelo pomembno. Televizija je zelo oseben medij, ki pokaže čisto vse, vse občutke  in najpomembnejše je, da se človek pred kamero dobro počuti in da je v družbi človeka, ki mu je ljub. Melani ima zelo rada tudi ekipa. Ekipa ti more pomagati, te imeti rada, da se ta kemija potem čuti na zaslonu. Tudi Dajo, ki je odlično opravljala svoje delo, je imela ekipa zelo rada. Darja je vrhunska voditeljica in prepričan sem, da bo kmalu spet ustvarjala in vodila kakšno oddajo, ker ji gre to zelo dobro od rok."

Vir: Žurnal24