Blaž Švab (Modrijani) ujet s punco na koncertu

Padali so objemčki
 in poljubčki. (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
4. 1. 2015

Na nedavnem koncertu Briana Adamsa v ljubljanskih Stožicah je naš bralec ujel najbolj priljubljenega Modrijana Blaža Švaba v družbi lepe rjavolaske, s katero sta si bila, po paparacovih besedah, več kot le prijateljsko naklonjena.

Na koncertu sta oba zelo uživala.
Blaž svoje izbranke ne skriva več.

Pevca Modrijanov in voditelja oddaje Slovenski pozdrav Blaža Švaba je paparac ujel na nedeljskem koncertu Bryana Adamsa v Stožicah.

Paparac je še povedal: "Čeprav se je okoli njegove samskega stana napisalo že tisoče črk, so dokazi s koncerta jasni. Blaž ima vsaj resno kandidatko za punco, če ne že prav punce. Med koncertom je bilo kar nekaj objemanja, šepetanja na uho in tudi nekaj skritih poljubov na lice. Videti je bilo, kot da si je punca želela več, Blaž pa se je ves čas držal nazaj. Manjkal ni niti v zadnjem času nujen selfi. Med tistimi bolj romantičnimi pesmimi kanadskega rokerja se je punca z glavo naslonila na Blažev prsni koš, Blaž pa je tudi nežno naslonil svojo glavo na njeno. Iskrica zagotovo preskakuje med njima."

Lepo. Za novi parček smo res veseli, a Blaž je bil med komentarjem precej bolj zadržan: "Ne bi dajal nobenih informacij glede tega. O osebnih zgodbah in svojih zvezah ne bom komentiral nič. Preveč je bilo že napisanega, toliko preveč, da mi gre včasih že na bruhanje. Vaše delo cenim, kar tako naprej, imate dobro revijo, dobro delate, a razumite me, da ne bom dajal komentarjev o tem."

Očitno bo Blaž svojo drago obdržal le zase, še dobro, da se je vsaj toliko opogumil, da jo je pripeljal na koncert.

NINA KEDER

Priporočamo