Blaž Vidovič in Žiga Avbreht nista prepričala

Blaž Vidovič in Žiga Avbreht (foto: Zaklop) Zaklop
Vir: Story
20. 6. 2013

Blaž Vidovič in Žiga Avbreht sta v tej sezoni veljala za tista dva kandidata, ki sta večini slovenskih predstavnic nežnejšega spola v najstniških letih pognala kri po žilah, 18-letni Ptujčan s svojim lepim glasom in sijočimi očmi, 15-letni Celjan pa s svojim 'bad boy' videzom in kitaro, ki pa je tokrat ni vzel s seboj na oder.

Seveda smo ga vprašali, zakaj je svojo zvesto spremljevalko, ki jo je v roke prvič prijel že pri rosnih šestih letih, pustil doma.

Žiga nam je pojasnil, da se je tokrat želel osredotočiti samo na svoj vokal, kar pa se mu je na koncu maščevalo, saj je bil marsikdo razočaran nad njegovim nastopom.

Sam je bil sicer z njim zadovoljen, nam je pa priznal, da na odru ni pokazal sto odstotkov svojega talenta. Prav tako je žirijo pustil ravnodušno temnolasi Blaž, vendar nihče o njiju ne bo vrgel puške v koruzo.

"Petje in glasba še vedno ostajata na prvem mestu, v prihodnje si želim posneti tudi svoj album," je dodal Blaž, z njim pa se je strinjal tudi Žiga, ki bo ostal zvest svoji prepoznavni pričeski.

"Ne bi se obril, tudi če bi mi ponujali velike vsote denarja." (smeh)

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 26/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 26/2013

Story Story 26/2013, od 19. 06. 2013