Blue Man: Razkrivamo, kdo se skriva za masko!

Za masko Blue Mana se skriva mladi pevec Matej Hribernik. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
12. 10. 2014

V prvi avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je največ zanimanja, tako pri gledalcih kot tudi žirantih, vzbudil skrivnostni mož z modro masko – Blue Man. S svojim nastopom je v trenutku navdušil in si priboril vstopnico za nadaljnje tekmovanje v šovu, vseeno pa je vse zanimalo, kdo se sploh skriva za modro barvo.

Ker našemu očesu nič ne ostane skrito, smo pobrskali po arhivu in primerjali nastop iz prejšnjih sezon ter prepoznali glas modrega moža.

Ugotovili smo, da se za masko Blue Mana skriva mladi pevec Matej Hribernik, ki je v Talentih nastopil že leta 2011, ko ni prav dobro prenesel dejstva, da ga gledalci niso poslali v finalno oddajo.

Matej

Jezen je bil tudi na žirijo, ki ni tako dobro ocenila njegovega nastopa. Po tem, ko je obljubljal, da bo uspeh iskal v tujini, se mu to nekako ni izšlo, zato je nekaj časa delal kot prodajalec v trgovini Zara.

Zdaj pa se je na sceno vrnil kot mož v modrem, ki je sicer želel skriti svojo identiteto, a nam jo je uspelo razkriti. Mateju pa seveda želimo veliko sreče v šovu!

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

ElleSTORY 41/2014

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.