Bo Dejan Vunjak res zapel v duetu s štajerskim Brendijem?

Bo Dejan Vunjak res zapel v duetu s štajerskim Brendijem? (foto: Renato Leber- Štajerski Brendi (osebni arhiv)) Renato Leber- Štajerski Brendi (osebni arhiv)
22. 2. 2018

Renato Leber, ki si je pred leti nadel vzdevek Štajerski Brendi, je v svoji karieri posnel preko 100 lastnih skladb, ob tem pa nikoli ne pozabi na svoj repertoar uvrstiti tudi pesmi svojega velikega idola Brendija.

Že pred leti mu je Branko Vunjak-Brendi dovolil, da si nadene vzdevek Štajerski Brendi. Tako se je njegova pot prepoznavnosti tudi začela. Kaj kmalu si je omislil še napis na avtomobilu, ki je seveda vzorno v vsem, tudi v fontih, posnemal napis originalnega Brendija. Sledile so ostale marketinške poteze in poslovni prijemi ter seveda nastopi.

Želja po duetu z Dejanom Vunjakom

Z Dejanom Vunjakom se poznata in tudi stala sta že na istem odru, a nikoli sočasno. »Enkrat ali dvakrat sva že nastopala na istem koncertu, a nikoli do sedaj še nisva skupaj zapela.« Vendar ostaja želja. Želja, da bi Štajerski Brendi in Dejan Vunjak nekoč skupaj stala na odru in ljudem zapela kakšno pesem. »V veselje bi mi bilo z Dejanom skupaj stati na odru in odpeti kakšno pesem v duetu. Morda katero od njegovega očeta, ali pa kakšno čisto novo.«

Ali se bo želja Štajerskemu Brendiju izpolnila in bomo v bližnji prihodnosti lahko prisluhnili duetu, v katerem bo prepeval skupaj s sinom svojega idola, boste že kmalu lahko prebrali na Govori.se, do takrat pa bo Štajerski Brendi - tako kot večina izmed nas - skidal veliko snega!

brendi

Aleš-Rod