Bo Franko Bajc (Kmetija) obul plesne čeveljce!?

Bo Franko Bajc (Kmetija) obul plesne čeveljce!? (foto: Pop Tv) Pop Tv
16. 1. 2019

Zmagovalec zadnje sezone resničnostnega šova Kmetija je že po zaključku Kmetije priznal, da ga mika sodelovanje v oddaji Zvezde plešejo. Vse kaže, da se mu bo ta želja tudi izpolnila. Franko naj bi se že pripravljal za nastope v tej oddaji.

Glasba mu pomeni več kot ženske

Franko Bajc je zagotovo najbolj prepoznaven moški obraz zadnje sezone resničnostnega šova Kmetija. Nekateri ga imenujejo tudi lomilec ženskih src, saj mu poželjivih ženskih pogledov ne primanjkuje. Čeprav je trenutno še samski zatrjuje, da ga bolj kot resna ljubezenska veza zanima glasbeno področje, ki bi se mu rad v celoti posvetil.

Bo suverenost v areni zamenjala suverenost na plesišču?

Glede na to, da Franko s plesom do sedaj še ni imel izkušenj, mu morebitno sodelovanje v oddaji Zvezde plešejo predstavlja še dodatni izziv. V kolikor bo v oddaji sodeloval, lahko zagotovo pričakuje močno podporo s strani gledalk, ki mu bodo z veseljem naklonile svoj glas. In prav zaradi tega bo Franko vsem preostalim udeležencem tega plesnega spektakla velik konkurent.

Tekom Kmetije smo lahko spoznali, da se Franko zna obračati na Kmetiji, ali se bo znal obračati tudi na plesišču, v kolikor bo dobil to priložnost, bomo lahko spoznali kaj kmalu, ko nam bodo snovalci oddaje razkrili tudi vse sodelujoče v letošnji sezoni oddaje Zvezde plešejo.

Aleš-Rod Foto: Aleš-Rod