Bo Lea Sirk nastopila v plesnem šovu?

Bo Lea Sirk nastopila v plesnem šovu? (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Lady
28. 6. 2018

Vsestranska in nadarjena primorska glasbenica Lea Sirk že leta na s uživa v številnih televizijskih izzivih.

Tako je lansko jesen blestela kot tekmovalka v zabavnem glasbenem šovu Znan obraz ima svoj glas, nato zmagala na letošnji EMI, obenem pa svoj pevski pečat že drugo leto zapored pustila v glasbenem ansamblu vseslovensko priljubljenega plesnega šova Zvezde plešejo.

Ker preverjeno vemo, da je Lea velika ljubiteljica plesa in je v mladosti veselo plesala, smo jo direktno povprašali, ali je možno, da bo prihodnjo sezono v plesnem šovu Zvezde plešejo ena od tekmovalk?

"Čutim veliko željo po plesu in ravno zaradi tega v zadnjem času tudi na tem področju rada prisluhnem profesionalcem in se od njih učim korakov. Zelo hitro sem ugotovila, da ples pripomore k boljšemu petju in zdaj se tega držim. Hvala Mihi Krušiču in Eriku Bukovniku, da sta me v tem letu ob zmagi na EMI in evrovizijskem nastopu na Portugalskem malo spodbudila k plesu. Če bom prihodnje leto na parketu, res ne vem, bi pa si želela plesati. Kjerkoli, kadarkoli," nam je v smehu razkrila Lea, ki svojo odločitev prepušča času, saj je do nove plesne sezone še kar nekaj mesecev.

Foto: Ana Gregorič

Priporočamo