Bo morda Ivana Šundov vodila resničnostni šov ...

Bo morda Ivana Šundov vodila resničnostni šov ... (foto: Tomislav Dolenc) Tomislav Dolenc
27. 1. 2015

Na male zaslone spomladi znova prihajajo novi resničnostni šovi, med njimi sta tudi Big Brother in Bar, ki smo ju pred leti že lahko spremljali in iz katerega so nato izšla nekatera znana imena, ki se še danes držijo na medijski sceni.

Najbolj znan barovec je zagotovo simpatičen Štajerec Mišo Stevanovič, ki še danes kroji gostinsko sceno, medtem ko sta oba zmagovalca, tako Andrej Lavrič kot Emil Širić, nekoliko potonila v pozabo. Tudi Big Brotherjeve zvezde ne ugasnejo tako zlahka. Še vedno kakšno slišimo o Suzani Jakšič, Sandri Auer, Ines Juranovič in številnih drugih.

Seveda so se v medijih že pojavila številna namigovanja o morebitnih znanih kandidatih za voditelje, še pogosteje so v igri imena voditejic, šovov, v katerih naj bi se kandidati potegovali za glavno nagrado, vrtoglavih 50 tisočakov, a do danes ustvarjalci šova ostajajo glede imen skrivnostni.

Kdo bo torej novi voditelj ali voditeljica?

In medtem ko se pojavljajo ugibanja, smo že dobili namig, da naj bi priljubljeni bar vodila Ivana Šundov Hojan. Ivana se je znašla med spiskom znanih voditeljic, o katerih se je že ugibalo, če bodo prevzele voditeljski stolček. A je tudi Ivana nad to novico presenečena. »Prvič slišim za kaj takšnega,« nam je začudeno povedala v telefonskem pogovoru.

Pri Ivani smo nato preverili tudi informacijo, da naj bi vodila prihajajoči resničnostni šov Big Brother, kar pa je prav tako zanikala.

Skratka, očitno še naprej ostaja skrivnost, kdo bo tista voditeljica, ki bo prevzela voditeljski stolček enega ali drugega šova.

Napisala: MIMA

Priporočamo