Bo Rebeka Dremelj spremenila imidž?

Bleščeče minice naj bi zamenjala 
narodna noša z glavnim 
pokrivalom (foto: Helena Kermelj, Primož Predalič) Helena Kermelj, Primož Predalič
Vir: Nova
18. 9. 2013

Rebeka Dremelj pozornost med drugim vzbuja tudi z garderobo, tako zasebno kot na odru. A takšna Rebeka menda ne bo več prav dolgo, saj se, začasno ali celo za stalno, obeta sprememba imidža, ki naj bi bila vidna že v kratkem.

Poleg Mambo Kingsa, Boštjana Konečnika, Kingstonov in Natalije Verboten, ki bodo na letošnjem tradicionalnem Oktoberfestu v Mariboru ljubitelje glasbe in piva zabavali ta petek in soboto, bo naslednji konec tedna ob Rok'n'bandu, Skaterju in Atomik harmoniku nastopila tudi Rebeka.

In prav na prireditvi, katere program je v rokah glasbene agencije Unico, v kateri je eno od glavnih glasbenih imen prav multipraktična mlada mamica, naj bi se premierno zgodila že kar osupljiva sprememba.

Rebeka naj bi namreč skladno s svojim nedavnim izletom v narodno-zabavne vode poleg spremembe glasbene zvrsti zamenjala tudi imidž. In to menda temeljito ter v celoti.

Imidž je sicer v narodno-zabavni glasbi še vedno nekakšno nepisano odrsko garderobno pravilo, a plešočo in poskakujočo Rebeko si je v takšni opravi zares težko predstavljati.

Ali publiko torej čaka nova in predvsem drugačna Rebeka ali pa bo vendarle ostala pri dosedanjem imidžu, se bo pokazalo že prihodnji konec tedna v Mariboru, na Oktoberfestu. Kot tudi to, ali bodo njene pesmi še naprej v pop ritmih ali pa obarvane z vižami harmonike.

Priporočamo