Bo šel Damjan Murko z vročim striptizerjem Tadejem do konca?

Bo šel Damjan Murko z vročim striptizerjem Tadejem do konca? (foto: Uroš Apostolovič-Apo) Uroš Apostolovič-Apo
11. 10. 2019

Glede na to, da se vsi radi vračamo h koreninami, bo tudi Damjan Murko poskrbel, da bodo ljudje, kot pravi sam, znova lahko zdravili svoje komplekse, in sicer tako, kot se je ob njegovih nastopih dogajalo nekoč, pred davnimi leti. Ja, slavček je začel s svojo kariero že zelo zgodaj!

"Zdaj sem tukaj, ker sem si zmeraj želel biti. Imam svojo publiko, razprodane koncerte, več kot dva milijona ogledov mojih pesmi na YouTube, letos pa bom po več kot desetih letih izdal ploščo. A tu in tam je ljudi še vendarle strah, da bi izgubili tistega starega Murka, ki jih zmeraj nasmeji, spravi v dobro voljo, na katerem lahko nekateri zdravijo tudi svoje komplekse. Naj vse potolažim in povem, da se prav ta Murko vrača med svoje oboževalce," nam je v uvodu vse skupaj obrazložil Damjan.

In kaj ima v mislih? "Nov projekt , ki si ga je zamislil Uroš Apostolovič-Apo, dobesedno trga gate. Prišli smo namreč na idejo, da bi moje nastope popestrili s striptizom. Da bo zadeva takšna kakršna mora biti, pa se seveda na veliko žalost trume oboževalk ne bom slačil jaz, pač pa profesionalec na tem področju, in sicer Tadej Ternovšek. Od sedaj naprej je moč ob izbranih melodijah v kombinaciji pozibavanja v bokih, dobiti še najboljšem kar premore svet slačifantov. Skupni nastop bo verjamem sprožil kar nekaj razgretih pogledov in verjemite mi, da je najina kombinacija res dih jemajoča," je zaključil vseslovenski slavček, ki vse skupaj vabi, da si ogledamo to lepoto in goloto.