Bo Švab spodnesel Boštjana Romiha?

20. 2. 2013 | Vir: Lea
Deli

Potem ko je RTV objavil javni razpis za narodno-zabavno oddajo, so se prijavili številni interesenti. Nekdaj prijatelji so tako čez noč postali konkurenti. Med kandidati se je poleg že preverjene ekipe Jožeta Potrebuješa in Boštjana Romiha pojavilo še trenutno zelo vroče ime, vodilni mož skupine Modrijani Blaž Švab!

Bitka je šla očitno na nož, prijavili so se vsi, ki mislijo, da bi lahko še kaj izboljšali pri že tako najbolj gledani oddaji na Televiziji Slovenija. Tako sta naenkrat na nasprotnih bregovih nekdaj tesna prijatelja in zaveznika, producent oddaje in vodja skupine Čuki Jože Potrebuješ ter frontmen skupine Modrijani Blaž Švab.

Pozanimali smo se, ali to pomeni tudi dokončni razkol na narodno-zabavni sceni. Za mnenje o trenutno nedorečeni situaciji (še vedno namreč odgovorni na RTV-ju niso izbrali končnega zmagovalca, zato bomo do končnega razpleta očitno gledali še nekaj petkov zapovrstjo oddajo Na Zdravje!) smo povprašali tako Blaža Švaba, Boštjana Romiha kot tudi Jožeta Potrebuješa.

Več v reviji Lea.