Bo za Jerico Zupan sedmo leto razmerja prelomno?

Bo za Jerico Zupan sedmo leto razmerja prelomno? (foto: Uroš Bitenc) Uroš Bitenc
29. 3. 2019

Sovoditeljica Anteninega zajtrka Jerica Zupan bo letos s fantom Timotejem praznovala pravljično sedmo obletnico, ki je bojda tudi prelomno.

»K sreči ne spadava med tiste tipe parov, ki se ujamejo v kolesje rutine, saj nama vedno kaj dogaja. Pomaga pa tudi to, da mi vsak večer zmasira podplate,« je v smehu povedala Škofjeločanka, ki pa to ni več.

Lansko leto sta v prestolnici s fantom kupila stanovanje, zdaj pa je še uradno postala Ljubljančanka. »Moram priznati, da se res počutim malce čudno, ampak v srcu bom vedno Škofjeločanka,« je zaupala plavolaska, ki vsak dan postaja bolj prepoznavna predvsem zaradi Gverilskih coverjev, ki jih snemajo z ekipo.

Ta teden so izdali že 34. video z naslovom Koma, ki je priredba uspešnice Body, govori pa o tipični spomladanski utrujenosti. No utrujeni pa očitno niso njihovi oboževalci, saj jih ves čas zvesto in redno spremljajo. Vsi coverji skupaj imajo že skoraj 9 milijonov ogledov na socialnih omrežjih. Njihov najbolj gledan pa je Lublana ft. Zoran Jankovič, ki ima na portalu YouTube preko 800.000 ogledov.

Video za cover Koma so snemali tudi na njivi.