Bo zaradi te poteze Pika Božič zelo jezna na Jasno Kuljaj?

Bo zaradi te poteze Pika Božič zelo jezna na Jasno Kuljaj? (foto: Planet TV) Planet TV
30. 11. 2020

Voditeljica Jasna Kuljaj je nedavno v oddaji Pri Črnem Petru skočila v seksi opravico medicinske sestre in skupaj s skupino Čuki odpela veliko uspešnico Komar, ki jo je v originalu odpela Pika Božič, ki je že pred časom zamenjala glasbene odre za poslovne vode.

"Opravo medicinske sestre je v videospotu nosila tudi Pika Božič, seveda pa ne smemo pozabiti na tablo, očala in na predavateljsko paličico. V naši oddaji je znano, da je boljša pevka naša natakarica Sofija, ki resnično lepo poje in ji napovedujem lepo pevsko kariero, če se bo nekega dne za to odločila, a z Jožetom (Potrebuješem) sva ugotovila, da bi to bilo preveč enostavno in da bo bolj zabavno, če Sofiji z nekaj ukanami ukradem šov in na koncu s Čuki zapojem kar sama.

Povem vam, da za pevsko kariero res nimam ustreznih vokalnih in intonančnih sposobnosti, petje me zanima bolj kot show in v tem smislu rada kdaj kaj ušpičim, tako kot smo denimo ušpičile eno krasno pesem skupaj s Špelo Goršelj in Ljubico Špurej, ko smo posnele pesem Trije petelini avtorjev Jana Plestenjaka in Zdenka Cotiča Cota. Ampak to so pač enkratni projekti, občasni skoki iz moje voditeljske cone udobja."

Vir: Žurnal24

Morda vas zanima: Jasna Kuljaj takole premaguje izčrpanost: Z iglo direktno v žilo

Priporočamo