Bogomir Gajser: Zgrožen nad delom zdravnikov

Poleg Tima Gajserja bo dirko državnega prvenstva izpustil tudi Klemen Gerčar, ki okreva po operaciji kolena. Svoj nastop sta odpovedala tudi Jernej Irt, ki jo je skupil na dirki v Angliji in Peter Irt, ki si je pred nekaj tedni izpahnil ramo v Nemčiji. Na enduro dirki se je poškodoval tudi Toni Mulec. (foto: STV Gajsirajmo) STV Gajsirajmo
6. 6. 2017

Iz tabora našega najboljšega motokrosista Tima Gajserja so sporočili šokantno novico - najboljši slovenski motokrosist ima zlomljeno lopatico.

Spomnimo: aktualni svetovni prvak v elitnem motokrosističnem razredu MXGP Tim Gajser je v začetku maja grdo padel na dirki svetovnega prvenstva v Latviji. Ker prvi pregledi niso nakazovali resnejše poškodbe, je Gajser kljub neznosnim bolečinam nastopil tudi na dirki v Nemčiji, kjer je padel v kvalifikacijah in dirko končal na 11. mestu. Novi pregledi pa so vendarle pokazali, da ima zlomljeno lopatico. Tim bo tako preskočil tudi nedeljsko državno prvenstvo v motokrosu, ki bo štelo za skupno državno prvenstvo Slovenije in Hrvaške.

Kako dolgo bo potekala rehabilitacija ni znano, je pa mogoče, da bo moral izpustiti tudi dirko v Rusiji (11. junija). Oče Tima Gajserja je zgrožen, da so zdravniki bili tako površni.

Priporočamo