Boj največjih talentov

Vir: Story
6. 6. 2010

Ko je Slovenijo spomladi zajela ‘talentomanija’, si nismo niti predstavljali, kakšni talenti se skrivajo pri nas. Nekateri so na gledalce naredili vtis s svojo izredno nadarjenostjo, drugi pa s svojo srce parajočo osebno zgodbo. Najbolj priljubljeni in najbolj nadarjeni se bodo danes, 6. junija, pomerili v velikem finalu.

Oddaji očitajo vse mogoče: da je poligon za posebneže, da so nastopajoči tam le zato, da se gledalci in žirija lahko delajo norca, televizijski mogotec in producent Simon Cowell, ki je idejni vodja projekta Got talent (po tem je nastala tudi licenčna oddaja Slovenija ima talent), pa je za nekatere poosebljena zloba, ki bi naredil vse za večjo gledanost. Potem ko se je šov prvič začel leta 2006 v ZDA, se je hitro razširil po vsem svetu, predvajajo ga v kar 80 državah.

Danes se nam v Hali Tivoli obeta srdit boj med slovenskimi predstavniki: skupino Maestro, Faniko Križaj, Sanjo Poljšak Pesan, Petrom Vodetom, Alenom Vogrincem Veselom, skupino Dunkin Devils, Tino Drole, Majo Keuc, Lino Kuduzović in skupino All That.

Nova Story že v prodaji

Story