Bojan Cvjetičanin in Melani Mekicar (EMA 2022) razkrila, kje in kako sta se zaljubila - bila sta parček!

Bojan Cvjetičanin in Melani Mekicar (EMA 2022) razkrila, kje in kako sta se zaljubila - bila sta parček! (foto: Žan Pevec, Adrijan Pregelj) Žan Pevec, Adrijan Pregelj
8. 2. 2022

Se strinjate, da letošnjo Emo vodi najlepši voditeljski parček pri nas?

Minuli konec tedna smo na RTV SLO lahko spremljali prvi polfinalni večer letošnje Eme, na katerem se je predstavilo 10 izvajalcev.

Poleg uveljavljenih glasbenikov in novih obrazov, pa sta veliko navdušenja požela tudi voditelja letošnjega izbora za pesem Evrovizije, voditeljica Melani Mekicar in glasbenik, sicer frontman skupine Jocker Out, Bojan Cvjetičanin. Morda vas bo presenetilo to, da sta včasih bila tudi - parček!

Melani in Bojan sta bila zaljubljena leta 2017, o tem pa priča tudi njuna luštna skupna fotografija na Bojanovem Instagram profilu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Sicer pa so ju novinarju portala Svet24 pred kratkim povprašali, kje se je rodila njuna ljubezen in kje sta se spoznala, odgovorila pa sta tole:

"Spoznala sva se v Grčiji, na maturantskem izletu," je njihovemu novinarju povedal Bojan, Melani pa je dodla tole: "Zares sva se spoznala na maturantskem izletu, prej pa enkrat ali dvakrat na hitro."

No, parček danes ni več skupaj, sta pa povedala, da sta danes še vedno v odličnih prijateljskih odnosih, kar ni ravno pogosto. 

Kako sta reagirala, ko sta izvedela, da bosta skupaj vodila Emo? Tako!

"Bil sem vesel, ker se z Melani poznava in dobro razumeva. Vedel sem, da delo ne bo problematično," je povedal Bojan, Melani pa je povedala tole: "Jaz sem vprašala, ali se Bojan s tem strinja. (smeh)"

Fotografije: Žan Pevec, Adrijan Pregelj, Milos Vujinovic, Osebni arhiv

Preberite več na Cosmopolitan.si