Bojan Ilijanič: Zlati naskok

28. 4. 2011 | Vir: Lea
Deli
Bojan Ilijanič

Slovenski predstavnik za letošnjega mistra Universe Bojan Ilijanič že postaja nestrpen in radoveden. Vse bližje je namreč finalni večer svetovnega izbora, kjer se bo med drugim predstavil v kopalkah. Morda se kdo sprašuje, zakaj je na trnih zaradi kopalk, saj se bodo v njih predstavili tudi drugi kandidati. A radovednost in nestrpnost sta na mestu. Bojan se bo namreč predstavil v kopalkah zlate barve, ki so bile narejene posebej zanj in za to priložnost.

Pri Palmersu so jih izdelali z namenom, da mu prinesejo srečo in čim boljšo uvrstitev. Za dodatno srečo bodo torej poskrbele bleščeče kopalne hlačke, vse drugo pa bo moral na odru narediti Bojan sam. Zato se že nekaj časa temeljito pripravlja v fitnesu in drugače trenira za kondicijo ter postavnost telesa, saj bo moral v merjenju moči s kandidati z vsega sveta biti brezhiben. A ne le zaradi konkurence, ampak tudi zaradi pričakovanj.

Že sam si želi čim boljše uvrstitve in morda zmage, prav tako pa to od njega pričakujejo tudi sponzorji, ekipa in navijači. Oziroma, bolje rečeno, navijačice. Te je namreč, kot kaže, opozoril nase in navdušil že zdaj. Na prvih stavnicah, ki so na vseh tovrstnih tekmovanjih nepogrešljive, je začel na sedmem mestu. Njegova uvrstitev se bo zagotovo še izboljšala, saj so mu nepričakovano dodatno reklamo naredili tudi pri eni izmed najbolj obiskanih in najpomembnejših svetovnih spletnih strani bellezavenezolana.com. Uredništvo, ki vsako leto podrobno spremlja moška lepotna tekmovanja, je namreč Bojanovo fotografijo objavilo na svoji uvodni spletni strani.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik