Bojan Križaj, Jure Košir, Urška Hrovat: Smučali za dober namen

V stilu, usklajenosti in družbi izpiljenih gibov se je dobrodelno smučarsko popoldne pravzaprav začelo. Progo so odprli s kačo, ki se je z Bojanom Križajem na čelu usklajeno vila do cilja. (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
Vir: Story
19. 1. 2012

Legenda slovenskega smučanja Bojan Križaj je bil med tistimi, ki so se preteklo soboto spuščali po belih strminah v Kranjski Gori.

Z dobrodelno akcijo Smučam 24UR, ki je zaživela na pobudo novinarke Vesne Ban, Demo Teama in uredništva 24ur, so namreč zbirali denar za otroke, ki si ne morejo privoščiti zimovanja.

Poleg Bojana Križaja so se smučanju za dober namen pridružili še nekdanja smučarska asa Urška Hrovat in Jure Košir, številni učitelji smučanja, člani Demonstratorske vrste Slovenije, sodelavci medijske hiše PRO PLUS ter številni Slovenci in Slovenke.

V dobrodelni akciji je tako sodelovalo kar 150 smučarjev - eni so zabavali s kreativnimi idejami, slogi in presenečenji v smučarskem šovu, drugi pa so se pomerili z našimi smučarskimi asi in seveda poskušali med količki odpeljati kar najhitreje. Poleg tekmovalcev pa se je po belih strminah spustilo še 50 smučarjev, med katerimi so prevladovali člani Demo Teama in učitelji smučanja.

Nova Story že v prodaji

Story