Bojan Papež in Indira Ekić o tem, zakaj sta oba vse stavila prav na Klaro!

Bojan Papež in Indira Ekić o tem, zakaj sta oba vse stavila prav na Klaro! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
19. 6. 2018

Finalistka in zmagovalec lanskega šova The Biggest Loser Indira Ekič in Bojan Papež sta v letu dni od nastopa v šovu v življenje vnesla številne spremembe. Zaupala sta nam, kako sta spremljala letošnje kandidate in kakšne nasvete sta jim dala po velikem finalu.

"Najprej iskrene čestitke vsem, da so prišli tako daleč," je ob koncu kandidatom povedal Bojan, lanski zmagovalec, ki je izgubil skoraj trideset kilogramov.

"Prebili so se v finale, ampak vem, da pot do sem ni bila enostavna. Sam sem bil na tej poti preobrazbe in vem, kakšna muka je. Ljudje me sprašujejo, kako je možno, da lahko toliko shujšaš. Pravijo, da je to skoraj nemogoče, saj sami ne morejo shujšati niti pet kilogramov. Vse se da z jekleno voljo. To voljo je meni osebno dal ta šov, za katerega bom večno hvaležen in verjamem, da jo je dal tudi vsem letošnjim finalistom."

Tudi Bojan je med vsemi imel svojega favoritka oziroma favoritko. "Ko se je začela druga sezona šova in sem bil gost v prvi oddaji, sem slišal eno punco, ki je dejala, da je od vsega začetka in do konca navijala zame. In ni se zmotila. Takrat sem si tudi jaz rekel, da bom navijal zanjo. In to je bila moja favoritka Klara."

Bojan Papež in Indira Ekič: Oba sta stavila  na Klaro!

Edina ženska

Kot edina ženska predstavnica finala v lanskem šovu je Indira odnesla veliko pozitivnega. Predvsem so to spremembe v njenem življenju, ki ga je popolnoma obrnila na glavo.

V šovu je spoznala Matica, pomočnika trenerja, s katerim sta se tudi konec preteklega leta preselila v skupno stanovanje. Indira zdaj živi v Ljubljani, kjer ima vse na dosegu roke. "Trenutno sem imela veliko dela predvsem s snemanjem komentatorske oddaje Od težaka do junaka, tako da sem si po finalu nekoliko oddahnila," je povedala Indira, ki se je na življenje v Ljubljani že precej navadila.

"Sklenila sem sodelovanje z lepotnim salonom, kjer delam. Kar nekaj časa in energije mi je vzelo, da sem si tudi tukaj ustvarila neki svoj krog, kot sem ga imela na Ptuju. Tam so me čakale redne stranke, ki sem jih ličila." Indira se je namreč specializirala kot vizažistka in ima na tem področju veliko dela. "Zdaj je ravno sezona porok in dela ne manjka," veselo pove Ptujčanka, ki se je v tem času še zaprla v sobo in se posvetila učenju. "Ob vsem tem delu se aktivno pripravljam in pišem diplomo. To bi rada čim prej uredila in zaključila šolanje," še doda.

Seveda je tudi Indira spremljala vse oddaje letošnjega šova in njena favoritka je bila zagotovo Klara. "Klara je namreč trenirala z Maticem in velikokrat sem delala vaje z njima. Hodili sva na skupinske vadbe in se še dodatno motivirali. Je pa res, da so kandidati bili pred finalom precej izčrpani in brez energije. Vsakemu sem zato rekla, da je najprej zdravje potem pa vse ostalo. Tukaj sem jaz naredila manjšo napako, ko sem to dala na stranski tir, zato razumem tudi letošnje kandidate. Kljub vsemu je to tekmovanje." 

Besedilo: MIMA // Foto: Alpe, osebni arhiv