Bojan Papež: Nova podoba, nova ženska?!

Bojan Papež: Nova podoba, nova ženska?! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
17. 4. 2018

Lanski zmagovalec šova TBL Bojan Papež je še vedno zvest navadam, ki jih je pridobil v preizkušnji s hujšanjem. Pri tem pa mu pomaga tudi dietetičarka Katja Simić, ki ga je pred kratkim spremljala na Obali, ko je obiskal prijatelja in sotekmovalca Iztoka.

"V Portorož nas je povabil Iztok. Kar nekaj tekmovalcev iz šova se nas še vedno druži. In čeprav smo z drugih koncev Slovenije, se potrudimo drug za drugega. Postali smo res pravi prijatelji. Iztok nam je skuhal odlično kosilo in večerjo. Pravo primorsko pojedino z veliko morske hrane," pove Bojan.

"Po zdravem kosilu, ki smo ga imeli, smo odšli na sprehod po Portorožu, da smo vso to hrano malce predelali." In prav na tem sprehodu je Bojana spremljala Katja. Po objavi fotografije na svojem družbenem profilu pa so se že pojavila namigovanja, da je z novo podobno v Bojanovo življenje prišla tudi nova ženska. "Moja žena ve, da je Katja le zelo dobra prijateljica in oseba, ki mi je pokazala pot do novega, bolj zdravega življenja. Tudi oni se poznata," pove Bojan. "Moja Urška ve, da s Katjo nič nimava, zato je ne skrbi. Komentatorji pa pač pišejo. Pa naj! Jaz sem res vesel, da je tako pozitivna oseba, kot je Katja, prišla v moje življenje in mi pokazala novo pot."

Bojan Papež: Nova podoba, nova ženska?!

Za svoje deklice

Katja Simić je kot dietetičarka že v šovu Bojanu pomagala in vse tekmovalce poučevala o zdravih prehranjevalnih navadah. "Učila nas je, kako shujšati s pravo hrano in predvsem kako to težo potem tudi ohraniti. Pokazala nam je, kako hrano prilagoditi svojim urnikom in okusu, in nas prisilila, da smo pojedli tudi kaj, česar do zdaj nismo marali. Jaz na primer po novem jem zelenjavo, ki je prej nisem mogel niti videti. Ker imam svoje otroke, se mi zdi pomembno, da sem jima dober zgled. Dokler nista očeta videli jesti zelenjave, je bilo normalno, da je ne bosta poskusili. Katja me je opozorila tudi na to in sedaj se trudim tudi zaradi svojih punčk," doda. "Po nasvetih Katje vključujem v svoje obroke kar se da veliko zelenjave, naročim si tudi solato, za katero mi včasih ni bilo jasno, zakaj bi jo nekdo naročil v lokalu. Nehal sem piti sladke pijače in jesti prevelike obroke. Se pa včasih tudi pregrešim in pojem kakšno tortico ali kaj podobnega. Tudi s Katjo sva si že razdelila kako sladico."

Bojan Papež: Nova podoba, nova ženska?!

Nov šov, novi kandidati

Na malih zaslonih že vrtijo novo sezono šova in Bojan si je nekaj oddaj že ogledal. "Pri nas doma se je poleg vsega dela začela še sezona zunanjih opravil, delo v vinogradu, poleg vsega pa je treba še nekaj postoriti zase – obiskati fitnes, iti na kakšen pohod z družinico, na koncu pa zmanjka časa, da bi sedel pred TV-zaslonom. Nov šov mi je zanimiv, spremenili so marsikaj. Izzivi niso samo v Ljubljani, kot so bili pri nas, ampak razporejeni. Vse skupaj je veliko bolj dinamično. Edino, kar v šovu pogrešam, je naša voditeljica Špelca, čeprav je Marko Potrč tudi v redu, ampak, sem navajen, ona je šla skozi prvo sezono, včasih je imela isti problem kot mi in zato je nekako spadala v šov."

Besedilo: Mima // Foto: osebni arhiv

Priporočamo