Bojan Papež: Po tednu dni podlegel skušnjavi?

Bojan Papež: Po tednu dni podlegel skušnjavi? (foto: Planet Tv) Planet Tv
24. 1. 2018

Veliki zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija je priznal, da se po vrnitvi domov ni mogel upreti skušnjavi dobre hrane.

35-letni Bojan Papež je med zadnjim tehtanjem v finalni oddaji na noge dvignil celo Slovenijo - v času šova je namreč izgubil 74,4 kilograme. Hujšanje je Štajerca povsem preobrazilo, njegove fotografije prej / potem so šokantne in tekmovalec je Sloveniji dokazal, da je mogoče prav vse.

Ko je bilo jasno, kdo bo domov odnesel 50.000 evrov, je Bojan povedal, da močno upa, da se ne bo nikoli več zredil. Nedavno pa je za revijo Nova tekmovalec priznal, da je ob prihodu domov hitro padel v stare tire in popustil pri novem načinu življenja: "Zdaj je bilo vse precej naporno, saj so me vsi vlekli na vse strani. Ko pa se to umiri, bom znova začel trenirati. Ne bi rad, da me boste čez leto dni klicali, pa bom imel sto kilogramov več, kot sem jih izgubil."

In čeprav se je zmagovalec šova sprva res malce pregrešil, je njegova želja po vzdrževanju zdravega načina življenja očitno res dovolj močna. Včeraj se je namreč oglasil na Instagramu in sledilcem sporočil, da spet trenira in se poti v fitnesu.

Trening v fitnesu UNIFIT Betnava.....

A post shared by Bojan Papež (@bojanpapez) on Jan 23, 2018 at 1:15pm PST

Kakšno je Bojanovo življenje po zmagi v prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija, si preberite v novi številki revije Nova - na voljo je na prodajnih mestih po celi Sloveniji!

Priporočamo