Bojan Papež (The Biggest Loser Slovenija) priznal: Denarja ni več!

Bojan Papež (The Biggest Loser Slovenija) priznal: Denarja ni več! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
4. 12. 2018

Kako hitro lahko izpuhti prigarani denar v resničnostnem šovu, je tokrat dokazal tudi Bojan Papež, veliki shujšani zmagovalec prve sezone resničnostnega šova The biggest loser Slovenija!

Zmagovalce resničnostnih šovov spremljajo različne zgodbe o tem, kako porabijo priigrani denar. Nekaj, kar je na začetku velika vsota, se hitro porazgubi, in o denarju nato ni več ne duha ne sluha. Če morda spomnimo na nekaj izbranih kandidatov. Faki, zmagovalec šova Kmetija, je recimo denar razdelil med sotekmovalce.

Milena Žižek je recimo od priigranih 60.000 evrov po odštetem davku na dobitek dobila le 45.000, zaradi česar se je nekoliko pritoževala. Je pa denar porabila za potovanja, nekaj ga pa je namenila tudi hčerki, ki živi v Avstraliji. Bojan, zmagovalec TBL, pa se je odločil, da denar vloži v avto in preostanek v renovacijo svojega kmečkega turizma.

Razbil svoj turizem!

kmečki turizem

Bojan je v šovu ob zmagi prejel 50.000 evrov, saj mu je uspelo shujšati več kot 74 kilogramov. Kljub vsemu še danes vzdržuje svojo kondicijo in ohranja pravilno prehranjevanje. Ob vsem tem pa je tudi športno aktiven. “Če nisem v fitnesu ali na kolesu, pa fizično delam doma,” se je pošalil Bojan, ki je znova dokazal, da zna poprijeti tudi za različno strojno opremo, tako kot najmlajša članica družine.

Papeževa hčerka

“Moja velika želja je bila, da bi renoviral in moderniziral svoj kmečki turizem. Zato mi ni bilo težko sprejeti odločitve, kam bo odšel denar, ki sem ga prijel v šovu. Je pa res, da se vsak znajde na najboljši način, zato sem sam poprijel za delo in se lotil nekaterih gradbenih posegov kar sam,” je priznal Bojan. “Kar nekaj dni 'šetmanja', razbijanja je bilo na urniku in po končanem dnevu so me prav pošteno že bolele roke.”

Ampak Bojan se ni vdal. Rezultat njegovega dela je bilo razbito pročelje njegovega turizma. “Vse sem razbil, da smo povečali prostor. Razbili stene in podrli stari leseni pult, kjer je bilo moje najljubše mesto. Čeprav mi je bilo najprej nekoliko hudo, sem vedel,  da gremo novemu cilju naproti.  In to mi je dalo zagona,” je še doda.

Priporočamo