Bojan Umer: Vrgel se je v TV vode!

Vir: Lea
29. 3. 2012

Bojan Umer je bil do zdaj znan predvsem kot direktor podjetja Medias, ki se ukvarja z marketingom, zdaj pa se je diplomirani ekonomist znašel v popolnoma novi zgodbi. Postal je namreč še direktor televizije TV Pink 3, do jeseni pa si je zadal visoke cilje. Razkrivamo postavnega direktorja in njegove ambiciozne načrte!

Česarkoli se je do zdaj Bojan Umer dotaknil, se je spremenilo v zlato, zato ne dvomimo niti o tem, da bo TV Pink 3 postala uspešna, predvsem pa gledljiva televizija. Čeprav Bojan nima izkušenj s televizijo, po izobrazbi pa je diplomiran ekonomist ...

"Agencija Medias je marketinška agencija, ki je na trgu že več let, ukvarja pa se s prodajo in posredovanjem oglasnega prostora," pravi Bojan, ki si je pred nekaj meseci začel izdelovati še televizij­sko vizijo.

Najprej je želel televizijo TV 3, dokončno pa se je odločil za sodelovanje s Sebastjanom Vežnaverjem in njegovo televizijo Pink Si, ki je po novem TV Pink 3.

"Naj povem, da Pink nikoli ni želel kupiti TV 3, ampak se je za nakup zanimala Medias. S Švedi smo bili kar nekaj mesecev v pogovorih, ker so želeli ostati manjšinski lastniki TV 3, želeli so tudi, da obdržimo vse zaposlene ... In s tem sem se strinjal. Skoraj smo si že vsi oddahnili, češ da imamo zeleno luč za nakup, potem pa so se Švedi na neki seji v Londonu odločili, da zadeve ne prodajo."

Proslavil se je z veleplakati!

Zgodba s TV 3 je bila torej zaključena, a sta Bojan in Sebastjan Vežnaver, direktor Pink SI, videla to predvsem kot možnost, da v sinergijo stopita njuni podjetji.

"Medias ima od Pinka produkcijo vseh oddaj, Pink pa ima od Mediasa prihodek za te oddaje," pravi Bojan, ki bo s prvim aprilom uvedel vidne spremembe na omenjeni televiziji, med drugim predvsem to, da bodo predvajali resničnostne šove.

"Oddajam slo­venske produkcije, kot so Resnica ob sredah zvečer, Navigator Karavaning s Taijijem Tokuhiso, otroške oddaje ob koncu tedna in City magazin, se bo v sredini aprila pridružila še Piramida. Voditeljico še iščemo, poleg tega pa se v Piramidi ne bomo dotikali le političnih tem, ampak tudi aktualnih in zabavnih."

Ena izmed njegovih bolj vidnih nalog pa je bila tudi izdelava veleplakatov za omenjeno televizijo, ki so že na ogled po vsej Sloveniji. Te je naredil prav Bojan oziroma njegova Medias ...

Priporočamo