Bojanu Papežu ne bo treba pod nož!

Bojanu Papežu ne bo treba pod nož! (foto: Klinika Božikov Press) Klinika Božikov Press
1. 2. 2018

Bojan Papež, zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija, je za zmago v šovu prejel tudi darilni bon Klinike Božikov iz Ljubljane za kirurško preoblikovanje telesa.

Informativni pregled pri dr. Krešimirju Božikovu, specialistu plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelju Klinike Božikov, pa je pokazal, da Bojanu ne bo treba na operacijsko mizo.

»Po tako drastičnem hujšanju kot je bilo to pri Bojanu, ki je v kratkem času izgubil več kot 74 kilogramov, ponavadi ljudem ostane odvečna koža, ki se ne skrči. To s posegom odstranimo, ob tem pa z liposukcijo posesamo morebitno maščevje, če je še ostalo. Bojan pa ima zelo kvalitetno kožo, ki se je hkrati s hujšanjem tudi skrčila, prav tako je ostal praktično skoraj brez maščobe. Je eden redkih, ki ima tako srečo, saj poseg pri njem ne bo potreben,« je po pregledu povedal dr. Božikov.

Bojan je bil z novico, da mu ne bo treba pod nož, zelo zadovoljen. »Zelo sem vesel, da poseg ne bo potreben. Že razmišljam o tem, da darilni bon podarim komu, ki mu bo prišel prav,« je ob odhodu povedal Bojan in ob tem namignil, da ima za obdarovanca v mislih koga izmed preostalih finalistov šova.