Boljše polovice naših košarkarjev

Boljše polovice naših košarkarjev (foto: osebni arhiv, Shutterstock) osebni arhiv, Shutterstock
Vir: Nova
25. 9. 2017

Evropsko prvenstvo v košarki se je končalo, vendar bodo odlične predstave slovenskih košarkarjev še dolgo odmevale tako v slovenski kot svetovni javnosti.

Za naše junake na parketu so stiskale pesti tudi njihove boljše polovice, medtem ko so nekatere poletele kar v Carigrad, pa so druge spremljale košarkarsko dogajanje prek malih zaslonov.

Goran Dragić in Maja

Starejši izmed bratov Dragić je že dolga leta srečen s svojo ljubeznijo iz mladih let – Majo. Par si je pred dvema letoma izmenjal poročne zaobljube v Ljubljani, isto leto novembra pa sta se razveselila sinčka Matea. Maja je sicer svojemu dragemu sledila na drugo stran Atlantika, tam pa si je družinica, ki se ji je pred meseci pridružila mala hči Victoria, ustvarila varen dom. Temnolaska tako skrbi za prehrano in vzgojo otrok, medtem ko ima Goran polne roke košarkarskega dela, zaradi česar se, kot je pred časom priznal, boji, da bo zamudil dragocene trenutke z otrokoma. Prav žena Maja je bila sicer njegova močna opora v trenutkih, ko ni bilo lahko, ko bi se kariera lahko zasukala tudi drugače.

Luka Dončić in Anamarija Goltes

Parček na družabnih omrežjih pogosto objavlja skupne fotografije, kljub temu pa se nad mlado svetlolasko navdušujejo tudi srbski mediji. Skupaj sta že obiskala številne kraje, med drugim sta odpotovala tudi v Združene države Amerike, Dubaj, v družbi prijateljev pa sta uživala tudi na hrvaški obali. Anamarija je sicer rojena leta 1998 in se poleg šolanja ukvarja z manekenstvom, kot 15-letna pa je postala zmagovalka slovenskega izbora za najlepšo najstnico.

Klemen Prepelič in Tamara

Klemen Prepelič, eden izmed med dekleti najbolj priljubljenih košarkarjev v naših vrstah, je že našel svojo srčno izbranko. Z dekletom Tamaro sta poletne mesece preživela na grški obali, kjer si je visoki košarkar nabral moči za prihajajoče izzive. Parček sicer le redko objavlja skupne fotografije.

Edo Murić in Nina

Mladi košarkar je dobro izkoristil letošnje poletje. Z dekletom Nino Tatalović je tako raziskoval toskanske ulice, privoščil pa si je tudi oddih na obali, kjer je po kristalno čistem morju zaplul z jadrnico. Več kot odlična sprostitev pred evropskim prvenstvom, na katerem je zanj pesti stiskala tudi Nina, sicer študentka ekonomije.

Anthony Randolph in Marisela

Naturalizirani Američan je pred tedni izpustil del priprav in odpotoval domov, kjer je skočil v zakonski stan skupaj z dolgoletno partnerico, Američanko Mariselo Fernandez. Parček se je že pred časom razveselil deklice Kayle, svojo zvezo pa sta kronala šele pred kratkim.

Žiga Dimec in Adrijana

Za košarkarja Krke stiskata pesti njegova boljša polovica, partnerica Adrijana Brečko in sinček Maks. Adrijana se sicer ukvarja tudi z blogerstvom, letos pred prvenstvom pa se jima je 12. junija pridružil še mali Maks.

Besedilo: Maja Muhič

Priporočamo