Boris Cavazza in Ksenija Benedetti pokazala, kako zelo povezana sta in kje uživata

Boris Cavazza in Ksenija Benedetti pokazala, kako zelo povezana sta in kje uživata (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
25. 6. 2021

Oba sta videti nadvse zadovoljna in srečna.

V teh dneh, ko je Slovenijo zajel prvi letošnji vročinski val, so številni poiskali zavetje ob morju, med njimi pa sta tudi naš igralec Boris Cavazza in njegova soproga, nekdanja šefinja protokola in predavateljica Ksenija Benedetti, ki je kar sama pokazala, kako uživata.

Ob lepi fotografiji na družbenem omrežju je zgolj preprosto zapisala: "Sonce, voda, zrak, svoboda," sledilce pa je videno povsem navdušilo. Že pogled na sliko razkriva, da sta zakonca resnično povezana in da je njuna ljubezen in medsebojna naklonjenost tako močna, kot je bila že od začetka.

Poleg tega sta oba tudi v prostem času in na oddihu brezhibno urejena, nista pa pozabila niti na zaščito pred žgočim soncem - na slamnik, sončna očala in prijetno senco.

Ksenija sicer ni razkrila, kje točno se mudita, a zagotovo se zabavata in se prepuščata morskim užitkom. Med slednje zagotovo sodi tudi morska hrana, ki je na njunem meniju ne bo manjkalo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌼 (@ksenijabenedetti)