Boris Cavazza in Marijana Hlebš: Eksotični oddih v troje

Odličen gledališki igralec in režiser Boris Cavazza je po minulem letu, polnem obveznosti, božično-novoletne praznike preživel na svojstven način, daleč od njemu ljube Slovenije. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
15. 1. 2012

V družbi svoje vedno elegantne ljubezni, partnerice Marijane Hlebš, in sina Aleksandra, ki ga ima z nekdanjo ženo Oriano Girotto, je nabiral novo delovno energijo na vročem in sanjskem otoku Zanzibar.

Marijana nam je ekskluzivno za revijo Story v sliki in nekaj besedah razkrila nepozabne dneve z najdražjim, ki jo je popeljal v ‘poseben’ turistični kraj. Na Zanzibarju se na eni strani iz oči v oči srečaš s sanjskim naravnim rajem na Zemlji, na drugi strani pa z veliko revščino ljudi, otrok, le korak od sebe.

“Zanzibar sva izbrala, ker sva si oba z mojim Borisom želela nekam na toplo. Boris osebno pozna gospo Marino, ki je lastnica luksuznega hotelskega butičnega resorta Next Paradise na Zanzibarju. Tako nisva dolgo razmišljala, saj sva si že pred tem ogledala slike in vse je bilo videti res rajsko. Resort, v katerem sva prebivala, je idiličen in znan po izvrstni kuhinji, ki ima veliko ponudbe za vegetarijance. Boris je namreč vegetarijanec, jaz pa veganka.”

Več v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story