Boris Cavazza je zaljubljen do ušes!

Vir: Lea
10. 6. 2009

Priljubljeni slovenski gledališki in filmski igralec ter režiser Boris Cavazza je v letošnjo pomlad vstopil v nov ljubezenski val emocij s postavno črnolasko Marijano Hlebs. Lepotico je prvič predstavil svojim gledališkim prijateljem pred dnevi v Kopru, in sicer na gledališki premieri Chicchignola, pod katero se je podpisal kot režiser.

Novico o svoji novi ljubezni je vrhunski igralec širši javnosti razkril prek Facebooka. In to le slaba dva meseca po hudi družinski tragediji, nenadni smrti sina Damijana Cavazze, ki je bila v družini Cavazza že tretja po vrsti (pred leti je nesrečno preminil Borisov prvi sin Kristjan, kmalu za njim pa Borisova prva žena Mojca, ki je dolgo trpela za neozdravljivo boleznijo).

Vsi zbrani

Gledališka premiera, ki je potekala v arhitekturnem objemu vrta Slovenica Pokrajinskega muzeja v Kopru pod milim nebom, je bila z medijskega pogleda vseslovensko priljubljene družine Cavazza nadvse zanimiva, saj se je na vrtu zbrala vsa družina – Sebastjan Cavazza z ženo Tino, manjkala pa ni niti Borisova nekdanja žena Oriana Girotto, s katero sta po ločitvi ostala dobra prijatelja, saj ju obvezuje vzgoja do najmlajšega člana družine – njunega sina Borisa Aleksandra Cavazze.

Oriana Girotto, nekdanja Borisova žena, je na premiero prišla v družbi svoje nekdanje svakinje in dobre prijateljice Tine V. Cavazza.

Italijanska lepotica nam je razkrila, da je srečna, da si je bivši mož našel novo ljubezen, ter da se z Borisom ne vtikata v zasebne zadeve drug drugega, skupno jima je le ljubeče vzgajanje njunega sina Aleksandra Borisa.

Večni zapeljivec

Šarmantni 70-letnik, čigar mornarsko obarvanemu temperamentu je skozi leta podlegla že marsikatera ženska, je na obalnem gledališkem večeru žarel kot prerojen človek s posebnim pogledom in energijo, ki je bila usmerjena le v eno osebo.

Njegova nova izbranka, nekaj desetletij mlajša črnolaska Marijana Hlebs, za katero smo izvedeli, da deluje v svetu denarja kot finančna svetovalka, ga je popolnoma prevzela in po mnenju Borisovih bližnjih prijateljev ter družinskih članov vrhunskemu igralcu ob vseh družinskih tragedijah vliva povsem nov, vesel in sproščen pogled na poti osebnega življenja.

Poljubi so strastni

Mi smo svež in privlačen ljubezenski parček kar naravnost povprašali, kako doživljata te prve trenutke vroče ljubezenske strasti. Marijana nam je prijazno zaupala, da ne mara medijske pozornosti, ter ostala skrivnostna z zasanjanim pogledom in ljubeče objela Borisa, ko smo jo povprašali, kje je preskočila tista iskra, ki ju je združila v lepo Amorjevo zgodbo.

Boris pa je le z milim pogledom povedal vse – da je srečen in poln novega delovnega elana ter življenjske energije. Ob novi izbranki pa je kot učitelj strokovno dodal: “Pa glejte, da boste korektno napisali,” in postavno Marijano brez zadržkov strastno poljubil.

Priporočamo