Boris Cavazza o hudi bolezni povedal vso resnico

Boris Cavazza o hudi bolezni povedal vso resnico (foto: Goran Antley) Goran Antley
6. 3. 2022

Legendarni slovenski igralec Boris Cavazza je imel velike težave že pred leti, ko ga je zadela kap in takrat ni skrival, da ga je bilo neznano strah. "Na začetku, ko so mi pojasnili, kakšna je situacija, me je bilo resnično strah. A ne zase, temveč za moje bližnje, ker sem navezan na mlajšega sina, na ženo in na starejšega sina in me je skrbelo zanje," je povedal v intervjuju za Onaplus.

"Zadnji zmaj je bila moja kap in trenutno je moja skrb boj z ostanki te bolezni. V tem času sem se marsikaj od življenja naučil in bržčas bi zdaj kakšno stvar naredil drugače. Verjetno vsak človek, ko pride blizu mojih let, razmišlja o tem, kako bi bilo, če bi kaj drugače naredil. Ampak kar je bilo, je bilo. Danes pa se puščam presenetiti vsakemu dnevu. In to ima poseben čar," je takrat povedal v intervjuju za Onaplus.

Danes se spet bori v bolnišnici, saj njegovo zdravstveno stanje ni najbolj rožnato, a verjamemo, da bo tudi tokrat zmagal in si izpolnil veliko željo.

"Mnogo reči: da bi spet stopil na oder ali pred kamere, a z ničimer preveč obremenjujočim. Da bi še kam odpotovali, čeprav sem videl že veliko sveta, a ostajajo deli, ki bi jih še želel obiskati. Moja Ksenija si želi videti severni sij in upam, da jo bom v kratkem odpeljal tja, kjer bi ga lahko doživela, čeprav jaz zime in mraza ne maram," je takrat še dejal in verjamemo, da bo še za vse dovolj časa.