Boris Cavazza pri Kseniji doma

Boris Cavazza (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
9. 6. 2014

Gledališki igralec in režiser Boris Cavazza, ki je srečen v razmerju s šefinjo Protokola RS Ksenijo Benedetti, ne skriva sreče, da je nova ljubezen v njegovo življenje prinesla popolnoma druge dimenzije.

Parček, katerega je slovenska javnost z navdušenjem sprejela, je popolnoma srečen in proste trenutke na Obali najraje preživlja aktivno, na dolgih sprehodih in v stiku z naravo in morjem, na katero je Cavazza popolnoma navezan še iz najstniških let.

Izvedeli smo, da je Boris oziroma natančneje Gledališče Koper že pred časom občini Koper vrnilo stanovanje v centru Kopra, v katerem je živel slovenski igralec med aktivnim poslovnim delovanjem s koprskim kulturnim hramom.

Tako smo izvedeli, da Boris polovico tedna s Ksenijo preživi v Ljubljani, kjer ima na Kongresnem trgu stanovanje, drugo polovico tedna pa se najraje oba skupaj odpravita na slovensko obalo, natančneje v Koper, kjer ima Ksenija svoje stanovanje.

Tako je bilo prav lepo pred dnevi videti, kako je na svojem Facebook profilu Ksenija objavila sliko svojega Borisa, ki svoje jutranje trenutke po pričevanju skritega vira redno izkoristi za branje svežega tiska.

Priporočamo