Boris Cavazza razkuril Valerijo Verhovnik

Vir: Nova
19. 12. 2013

Vidna slovenska medijca Valerija Verhovnik, ki jo širna Slovenija pozna iz resničnostne oddaje Kmetija išče lastnika, in gledališki igralec Boris Cavazza sta si kot strela z jasnega na spletnem portalu Facebook skočila v lase zaradi različnih pogledov na živalski svet in mučenje živali v prehrambne namene.

Gledališki igralec, ki je zadnja leta zaprisežen vegetarijanec, je brez dlake na jeziku na svoji Facebook spletni strani zapisal:

"BLIŽAJO SE PRAZNIKI MASOVNEGA KLANJA: BOŽIČ, NOVO LETO. KRI BO BRIZGALA V POTOKIH. PREDPASNIKI BODO SPET RDEČI. OSTER VONJ PO SVEŽEM MESU SE BO ŠIRIL PO NAŠI LEPI DOMOVINI. NA TISOČE NEDOLŽNIH ŽIVALI BO OKUŠALO HLADNO REZILO SMRTI. BREZ USMILJENJA BODO PADALE V LONCE POŽREŠNIH UBIJALCEV IN NJIHOVIH NAROČNIKOV. A VSA NAŠA GLASNA OPOZORILA SO LE GLAS VPIJOČEGA V PUŠČAVI. A MORDA, PRAVIM MORDA, SE BO TA GLAS LE PRIPLAZIL V KAKŠNO ČUTEČE UHO, KI BO S KRIKOM UPORA ZAKRIČALO: DOVOLJ!"

Magistrica znanosti Valerija, zelo delavna kmetica, ki ima na svoji kmetiji NašRaj veliko živali, mu ni ostala dolžna, ampak mu je ob številni podpori in z velikim odobravanjem na svoji Facebook strani brez zadržkov povedala oz. zapisala jasno in glasno: "Borisa skrbijo koline. A masovne klavnice pa ne? A morda kdo ve, ali Boris nosi usnjene čevlje?"

Valerija Cerhovnik

Po enemu od sporočil brez dlake na jeziku pa dodala: "Ma na k ... mi gredo ljudje, ki se spravljajo na nas kmete glede 'mučenja živali'. Naj najprej počistijo pred svojim pragom, potem se pa naj se spravijo na masovno mesno industrijo."

Na njuno pisanje se je odzvalo tudi več drugih znanih Slovencev, eni so zagovarjali Borisovo stališče, drugi pa so stopili na Valerijino stran.

Priporočamo