Boris Cavazza spregovoril prvič po hudi nesreči in žalostno povedal, da ni najboljše

Boris Cavazza spregovoril prvič po hudi nesreči in žalostno povedal, da ni najboljše (foto: Goran Antley) Goran Antley
30. 6. 2022

Legendarni igralec Boris Cavazza je pred meseci na dopustu v Italiji padel po stopnicah in sledili so dolgi tedni okrevanja, sam pa priznava, da se veliko stvari še danes ne spomni.

Igralec Boris Cavazza je nedavno gostoval v Beletrini v živo, kjer je pogovor z njim vodila novinarka in publicistka Vesna Milek, ki je o njem napisala tudi biografski roman.

Knjiga je zdaj doživela ponatis in do nje bodo tako lahko prišli tudi vsi tisti, ki so jo zaman iskali po antikvariatih ali na bolšjih sejmih, saj jo je bilo praktično nemogoče dobiti.

Za Borisa je to prvi pogovor pred kamerami, odkar je pred časom v Italiji doživel hudo nesrečo, ko je padel po stopnicah in je njegovo življenje viselo na nitki.

Tistega dogodka se vse do danes ne spomni, kakor tudi ne številnih ljudi. "Izgubil sem se, res," je bil odkrit legendarni igralec.

"To, da se ne spomnim je pa res, tako. Ne spomnim se ogromno ljudi, ne gre za enega ali dva. Ogromno ljudi se ne spomnim, ampak vem, kateri so," je povedal z žalostjo v glasu.

Vesna pa je ob tem razkrila, da jo je tik pred pogovorom klicala igralka Milena Zupančič in da sta se z Borisom po telefonu pogovarjala tako dolgo, da so mu ga morali celo vzeti, saj se drugače sploh ne bi končalo. "Mileno poslušam in se je tudi spomnim in Raca tudi," je v smehu hudomušno dodal.

Ob koncu pogovora sta prebrala tudi kratek odlomek iz knjige, ki bo prav gotovo spet požela velik val navdušenja pri bralcih, ki so na njo čakali leta dolgo.