Boris Cavazza: Takšno je njegovo zdravstveno stanje po grdem padcu in tukaj so fotografije

Boris Cavazza: Takšno je njegovo zdravstveno stanje po grdem padcu in tukaj so fotografije (foto: Goran Antley) Goran Antley
25. 10. 2022

Igralec Boris Cavazza se je pred časom grdo poškodoval, ko je med smučanjem v Italiji padel po stopnicah in je bilo nekaj časa njegovo zdravstveno stanje izjemno resno.

V začetku letošnjega leta so se mnogi močno ustrašili za igralca Borisa Cavazzo, ko je na dan prišlo, da se je med padcem v Italiji močno poškodoval. Krožile so različne zgodbe, po nekaj dneh pa je situacijo razjasnila kar Borisova žena, Ksenija Benedetti, ki je vse dni trepetala za njegovo življenje.

Preberite še: To je srčni izbranec Darje Zgonc, ki jo tolaži v teh težkih časih, ko ji nagaja zdravje

"Boris se je na počitnicah v Dolomitih konec februarja poškodoval pri padcu po stopnišču hotela. V petek, 4. marca, smo ga iz bolnišnice v Bolzanu prepeljali v UKC Ljubljana, kjer okreva. Zahvaljujeva se vsem, ki ste nam v teh dneh na kakršenkoli način pomagali, izrazili podporo in dobre misli. Vljudno prosiva, da spoštujete njegovo in našo zasebnost in se zahvaljujeva za razumevanje. Ksenija Benedetti in Sebastian Cavazza," je takrat zapisala na svojem Facebook profilu, ko se še ni vedelo, kako se bo vse skupaj razpletlo.

Preberite še: Lepoooo: Vid Valič pokazal svojo hčero in stopiliiiii smo se!

A Boris se ni predal, ne zdaj in ne nikoli prej v življenju, ko ga je življenje zares surovo preizkušalo.

Spet je vstal in zablestel v svoji najboljši luči, po hudi nesreči pa se počasi pobira in zdi se, da je vsak dan boljše.

Na nedavni premieri filma Dedek gre na jug je doživel bučen aplavz, s svojo prisotnostjo pa je razveselil mnoge. Po padcu zdaj počasi okreva, na premieri pa je bila z njim tudi njegova ljubljena žena Ksenija, ki je pred časom dejala, da ga ne mara puščati samega, saj jo vedno skrbi, da se mu doma ne bi kaj pripetilo in mi upamo, da bo šlo odslej le še navzgor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Lady (@revija.lady)