Boris Cavazza: Za poročno pričo izbral sina

Vir: Lea
18. 5. 2016

Kot strela z jasnega je v javnost udarila novica, da sta si po nekaj letih ljubezni večno zvestobo na skrivni poroki obljubila igralec Boris Cavazza in njegova izbranka Ksenija Benedetti, sicer vodja slovenskega protokola.

Obred in slavje na slovenski obali je potekalo v družinskem krogu, mladoporočenca pa z mediji vseh podrobnosti nista želela deliti, namesto tega sta svoje občutke zlila v skupen odstavek, ki sta ga objavila na Facebooku.

"Hvala vsem za morje čestitk! Toliko veselja na kupu pa že dolgo ne. Tole bova še povedala, potem pa oba zaključiva z izjavami in se vrneva v lep vsakdanji direndaj. Torej: poročila sva se v ožjem družinskem krogu na Sečoveljskih solinah, poročila naju je najina prijateljica Katja Pegan, bilo je več tisoč ton smeha in dobre volje, z barko Solinarka smo se zapeljali v Piran, sijajno so nas pogostili v oštariji Pri Mari v Piranu. Hvala za dan, s soncem obsijan, pričama Damjani in Sebastjanu, mojim staršem, Katji, Aleksu, Marku, Luki, Gašperju, Lauri, Ivani, Evi, Danijelu, Bojani, Irini, Tomiju in Mari, Hotelu Piran, Sečoveljskim solinam, Upravni enoti Piran in vsem, ki ste za debel mesec in pol znali ohraniti malo skrivnost zase. Ksenija in Boris."

Značke: Boris Cavazza